Συγχαρητήρια της παράταξης «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης» Δήμου Τεμπών στο Δ.Σ. Γόννων

Με το Χρυσό Βραβείο διακρίθηκε το Δημοτικό Σχολείο Γόννων για την Αδελφοποίηση με τα Αλβανικά Εκπαιδευτήρια “Όμηρος” Κορυτσάς .

Τα Education Leaders Awards 2024 διοργανώθηκαν για 9η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events , με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις εκπαιδευτικές μονάδες και δραστηριότητες, καθώς και τον Εκπαιδευτικό της Χρονιάς που ξεχώρισαν, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή.

Το Δημοτικό Σχολείο Γόννων τιμήθηκε με Χρυσό Βραβείο στον Πυλώνα 1. Εκπαίδευση – Εξωστρέφεια στην Ενότητα: Εξωστρέφεια, Εκπαιδευτικές Επισκέψεις & Βιωματική Μάθηση στη Δημόσια Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση|Παιδικός Σταθμός / Νηπιαγωγείο/ Δημοτικό Σχολείο.

Ως Δημοτική Παράταξη θα θέλαμε να συγχαρούμε την Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Γόννων κ. Αποστολίνα Σαΐτη και της Διευθύντριας των Εκπαιδευτηρίων Όμηρος Κορυτσάς κ. Αθηνά Σιδέρη για αυτήν την πρωτοβουλία τους ,τέλος αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές /τριες της Ε’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Γόννων όπως και στους εκπαιδευτικούς κ. Δημήτριο Σιόζιο, κ. Χριστόδουλο Τσιούρβα, κα Ειρήνη Ζγούρη, κα. Αικατερίνη Πούλιου και κα. Παρασκευή Τσιούρβα καθώς σε συνεργασία με τους γονείς των μαθητών/τριών μας οδήγησαν σε μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, στην οποία η εκπαίδευση ένωσε δύο λαούς .

Η αδελφοποίηση των σχολείων μας θα προωθήσει τη συνεργασία και σε άλλους τομείς του Πολιτισμού, της Έρευνας, της Τεχνολογίας, των Επιστημών, του Τουρισμού του Εμπορίου της Επιχειρηματικότητας.
Είναι μόνο η αρχή ενός πολύ όμορφου ταξιδιού προς τα εμπρός.
Συγχαρητήρια ξανά!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ