Καλοκαιρινή βραδιά του συλλόγου φίλων κέντρου ψυχικής υγείας Λάρισας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ευχαριστήριο δείπνο που διοργάνωσε το Δ.Σ του Συλλόγου Φίλων του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Λάρισας την Τρίτη 9.7.24 στο Κτήμα Καψιώχα, έναν νέο πολυχώρο μεγάλης έκτασης, φιλόξενο και χαλαρής ατμόσφαιρας.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην σύσφιξη σχέσεων των μελών του Συλλόγου Φίλων του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Λάρισας με το προσωπικό του Κ.Ψ.Υ. και τις Κινητές Μονάδες του (Ενηλίκων και Παίδων) καθώς και με προσωπικό του Γ.Ν.Λ..

Η βραδιά ξεκίνησε με το θερμό καλωσόρισμα της Προέδρου του Συλλόγου κύρια Αικατερίνη Σακελλαρίου στους παρευρισκομένους ,η οποία τόνισε την στήριξη του Συλλόγου στο αδιάκοπο έργο του ΚΨΥ και των Κινητών Μονάδων του , υπενθυμίζοντας τον πρωταρχικό στόχο του Συλλόγου που είναι η αγορά ενός ΙΧ αυτοκίνητου για τις κοινοτικές δράσεις Ψυχικής Υγείας του Νομού Λάρισας.

Η Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Διοικητή του Γ.Ν. Λάρισας για την έμπρακτη στήριξη και βοήθεια του προς τον Σύλλογο αναφορικά με τις ανάγκες της Ψυχικής Υγείας και τον κάλεσε να απευθύνει χαιρετισμό.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γρηγόριος Βλαχάκης αφού ευχαρίστησε το προσωπικό των δομών για το έργο τους, ενημέρωσε για ενέργειες που δρομολογήθηκαν και που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν άμεσα από την Διοίκηση του Γ. Ν. Λάρισας. Παράλληλα αναφέρθηκε σε μείζονα θέματα της ψυχικής υγείας δηλώνοντας την αμέριστη υποστήριξη του στις προσπάθειες και ανάγκες των Δομών Ψυχικής Υγείας.

Μέσα σε αυτό το ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κ.Ψ.Υ. και των Κινητών Μονάδων κ. Χριστίνα Βακάλη ευχαρίστησε θερμά με την σειρά της όλα τα μέλη του Συλλόγου και το προσωπικό των Δομών, η οποία στο χαιρετισμό της τόνισε μεταξύ των άλλων και την σπουδαιότητα αυτών των εκδηλώσεων.

Στην εκδήλωση συνολικά παραβρέθηκαν ο Διοικητή του Γ.Ν.Λάρισας κ.Γρηγόριο Βλαχάκη, η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κ.Ψ.Υ. και των Κινητών Μονάδων κ. Χριστίνα Βακάλη, η Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ΓΝΛ κ. Βασιλική Ζήση, η Τομεάρχης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ΓΝΛ κ. Φανή Ματζαφλάρα , η Ψυχίατρος του ΚΨΥ κ. Μαρία Φιλιππίδου και ο Ψυχίατρος της Κινητής Μονάδας Ενηλίκων κ. Χρήστος Τσάλτας .

Την βραδιά τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Βασιλική Ζιάκα, η κ. Φανή Καπετάνου από την Περιφερειακή Δ/νση Λάρισας, η Διευθύντρια Γαλλικού Ινστιτούτου- Γαλλικής Πρεσβείας κ. Χρύσα Βουλγαράκη και η Διευθύνουσα –σύμβουλος της Γενικής Κλινικής Ε. Πατσίδη κ. Βίκυ Πατσίδου.

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας και Εθελοντισμού, κ. Ανδριάνα Κομήτσα η οποία έστειλε χαιρετισμό δηλώνοντας αρωγός σε κάθε μας προσπάθεια.

Η πρόεδρος κ. Αικατερίνη Σακελλαρίου επίσης ευχαρίστησε θερμά το Κτήμα Καψιώχα για την οργάνωση και άψογη φιλοξενία του καθώς και για την αμέριστη συμπαράσταση του σε όλες τις προσπάθειες του Συλλόγου.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε ανταλλάσοντας ευχές για ένα καλό καλοκαίρι με υγεία και ψυχική γαλήνη για όλο τον κόσμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ