«Συνεργασία για Ανάπτυξη» στις εκλογές του Επιμελητηρίου Λάρισας με επικεφαλής τον Χρήστο Γιακουβή

Τη συμμετοχή της νέας παράταξης «Συνεργασία για Ανάπτυξη» στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Λάρισας ανακοίνωσε ο επικεφαλής της κ. Χρήστος Γιακουβής.

Ο Χρήστος Γιακουβής είναι Διπλωματούχος Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, απόφοιτος τμήματος Πληροφορικής ΕΑΠ και κάτοχος MBA.

Είναι συνιδιοκτήτης του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΔΥΝΑΜΙΚΗ και μέλος του Δ.Σ. της τεχνικής εταιρίας ΒΕΡΜΙΟΝ ΑΤΕΕ. Έχει πλούσια συνδικαλιστική δράση και σήμερα είναι ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. του ΣΘΕΒ και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Λάρισας. Διετέλεσε δε επί σειρά ετών αντιπρόεδρος και γενικός γραμματέας του Πανελληνίου Συλλόγου Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΠΑΣΥΚΕΚ). Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας έχει ως εξής:

«Ανακοινώνουμε τη συμμετοχή του συνδυασμού μας «Συνεργασία για Ανάπτυξη» στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Λάρισας, με επικεφαλής τον Χρήστο Γιακουβή.
Ο συνδυασμός μας στοχεύει σε ένα Επιμελητήριο Ανεξάρτητο, Ακηδεμόνευτο και Ανοιχτό σε κάθε επιχειρηματία της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Επιδίωξή μας είναι η εφαρμογή ενός προγράμματος, που θα καταστήσει το Επιμελητήριο Λάρισας Σύμβουλο και Αρωγό των επιχειρήσεων μελών του, Φορέα δικτύωσης και προβολής των προϊόντων και των υπηρεσιών της Π.Ε. Λάρισας, Υποστηριχτή της εξωστρέφειας και της καινοτομίας, Σύμβουλο της Κυβέρνησης και της Αυτοδιοίκησης, καθώς και Συνδιαμορφωτή σε θέματα πολιτικών για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Δεν ξεχνάμε τα προβλήματα που άφησαν πίσω τους οι πρόσφατες θεομηνίες και οι συνεχείς οικονομικές, υγειονομικές και ενεργειακές κρίσεις που βιώσαμε και βιώνουμε και που επηρεάζουν τη λειτουργία των επιχειρήσεών μας. Θα ενδυναμώσουμε τη συνεργασία του Επιμελητηρίου μας με τις εθνικές αρχές, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τους ΟΤΑ της περιοχής, καθώς και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, δίνοντας στις επιχειρήσεις τις προοπτικές και τα εργαλεία που χρειάζονται για τη νέα εποχή που διαμορφώνεται.

Η ομάδα μας αποτελείται από καταξιωμένους επιχειρηματίες όλων των κλάδων, με γνώση στα θέματα που απασχολούν την αγορά και με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς.

Καλούμε τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες που συμμερίζονται τις προσδοκίες μας να ενταχθούν στην ομάδα μας και όλοι μαζί να συνδιαμορφώσουμε την τελική μας πρόταση και να εργαστούμε για ένα ανεξάρτητο, ανοικτό Επιμελητήριο, αρωγό στην προσπάθεια της επιχειρηματικής κοινότητας για ανάπτυξη και ευημερία.

Το προσεχές διάστημα θα παρουσιαστούν οι πρώτοι υποψήφιοι που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο, καθώς και το πρόγραμμα της παράταξής μας.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ