Συνάντηση Δημήτρη Παπαλέξη Στέλλας Μπίζιου

Συνάντηση με την πρώην βουλευτή της ΝΔ κ. Στέλλα Μπίζου πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και υποψήφιος πρόεδρος επικεφαλής του συνδυασμού ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ κ. Δημήτρης Παπαλέξης, συνοδευόμενος από τον κ. Θωμά Μπακούρα υποψήφιο του Επιμελητηρίου Λάρισας στις επικείμενες εκλογές του Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των επαφών τους με πρόσωπα και φορείς του πολιτικού και επιχειρηματικού γίγνεσθαι του νομού.

Στην συνάντησή τους ο κ. Δημήτρης Παπαλέξης τόνισε πως «Ως Επιμελητήριο και ως Πολιτεία πρέπει να κάνουμε πράξη την διεκδίκηση ίσων ευκαιριών στο ‘επιχειρείν’. Η εύρεση και η αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων όπως η Δράση «Ερευνώ – Καινοτομώ» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» ΕΣΠΑ 2021 – 2027, αλλά και η Κοινή Ανακοίνωση Τύπου των Υπουργείων Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Ανάπτυξης για παράταση στις δύο παρεμβάσεις της συγκεκριμένης δράσης, καταδεικνύουν την ανάγκη στενής σχέσης των επιχειρήσεων, των φορέων και των κέντρων αποφάσεων σε ότι αφορά τις δυνατότητες αξιοποίησης των χρηματοδοτικών εργαλείων και όχι μόνο.

Μόνο έτσι μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτές τις δυνατότητες και να αναπτύξουμε στο μέγιστο την επιχειρηματική μας δραστηριότητα, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον Θεσσαλό επαγγελματία και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας».

Η π. βουλευτής και εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας της Περιφέρειας Θεσσαλίας κα Στέλλα Μπίζιου, τόνισε πως «η ενδυνάμωση των γυναικών στην επιχειρηματικότητα και την ηγεσία πρέπει να αποτελεί διαχρονικά προτεραιότητα για να επιβεβαιώνεται ότι η γυναικεία συμμετοχή στο επιχειρείν στη χώρα έχει παρόν αλλά και δυναμικό μέλλον».

Τέλος η κ. Στέλλα Μπίζιου ευχήθηκε καλή επιτυχία στον επικεφαλής της ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ κ. Δημήτρη Παπαλέξη και τον κ. Θωμά Μπακούρα στις Επιμελητηριακές εκλογές στις 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου 2024.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ