Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών για τη συρρίκνωση των σχολείων με τεχνητά πλεονάσματα – υπεραριθμίες

Στις νέες απειλές του Γ.Γ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. απαντάμε με την αποφασιστικότητά μας να υπερασπίσουμε το δημόσιο σχολείο και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας !

Παράσταση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ » στη Δ/νση Π.Ε Λάρισας τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024 και ώρα 11 :00 το πρωί.

Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες της εφαρμογής της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής του Υπουργείου από τη Διεύθυνση Π.Ε. Λάρισας και μάλιστα με ιδιαίτερο ζήλο και χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι πραγματικές ανάγκες των σχολείων..

Διεκδικούμε:
• Την ΑΜΕΣΗ αναίρεση των πλασματικών υπεραριθμιών.
• Χωρισμό όλων των πληθωρικών τμημάτων .

Παράλληλα στις νέες απειλές του Γ.Γ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. απαντάμε με την αποφασιστικότητά μας να υπερασπίσουμε το δημόσιο σχολείο και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας.
Τονίζουμε κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης του δικαιώματος συμμετοχής στις συλλογικές αποφάσεις και απεργιακές δράσεις – κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών θα μας βρει απέναντι.
• Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. να αποσύρει άμεσα την απειλητική και απαράδεκτη εγκύκλιο.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους-ισσες να πάρουν μαζικά μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας για να απαιτήσουμε την ικανοποίηση των αιτημάτων μας. Εντείνουμε τη δράση μας για την ανατροπή κάθε αντιεκπαιδευτικής ρύθμισης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ