Οργή για τα «σαμάρια», στο δρόμο Τυρνάβου – Γυρτώνης

Καθημερινά είναι τα τηλεφωνήματα αγανάκτησης που δέχεται το paidis.com από διερχόμενους από το δρόμο Τυρνάβου – Γυρτώνης οδηγούς οι οποίοι είτε πέφτουν πάνω στα σαμάρια που έχουν δημιουργηθεί στο δρόμο και στα δύο ρεύματα ή τα αποφεύγουν την τελευταία στιγμή με κίνδυνο όμως πρόκλησης ατυχήματος.

Με δεδομένο ότι το θέμα απασχολεί τους οδηγούς εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο και έχει αναδειχθεί από σχετικά ρεπορτάζ της σελίδας, οι αγανακτισμένοι οδηγοί, κάνουν λόγο για ανεξήγητη αδιαφορία της περιφέρειας και των αρμόδιων υπηρεσιών της αφού όχι μόνο δεν έχουν προχωρήσει στις απαραίτητες παρεμβάσεις στο οδόστρωμα, δεν έχουν φροντίσει να τοποθετήσουν προειδοποιητικά της επικινδυνότητας σήματα ώστε να γνωρίζουν οι οδηγοί και να κόβουν ταχύτητα. Το μόνο που υπάρχει στα σημεία είναι ένας κώνος στα ερείσματα, αλλά μόνο ως προειδοποιητικό σήμα δεν μπορεί να εκληφθεί.

Πολλά τα παράπονα και ας ελπίσουμε ότι άμεσα θα εισακουστούν γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε μπροστά μας καυτό Σαββατοκύριακο και ο συγκεκριμένος δρόμος είναι από τους πλέον πολυσύχναστους αφού οδηγεί στα παράλια του νομού και της Πιερίας.

Πόσο να κοστίζει άραγε η τοποθέτηση των προειδοποιητικών σημάτων;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ