Το Σάββατο 13 Ιουλίου το Fashion City Outlet προσφέρει στα παιδιά ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι στο μουσικό σύμπαν της Λαχανοχαχανοχώρας!

Το Σάββατο 13 Ιουλίου  18:00μμ-20:00μμ  στο Fashion City Outlet, ο δημιουργός των τραγουδιών Λάχανα και Χάχανα και των ομώνυμων παιδικών θεατρικών παραστάσεων, ταξιδεύει τα παιδιά στο μουσικό σύμπαν της  Λαχανοχαχανοχώρας.

Αφηγείται, τραγουδάει και διαδρά με τα παιδιά καλώντας τα να συμμετέχουν σε ένα ταξίδι αγάπης για τη γνώση.

Ο Αχινός, Το Παπί, Τα Ποντίκια στο Ψυγείο, Οι Μέρες της Βδομάδας και άλλα αγαπημένα τραγούδια ζωντανεύουν με τη φωνή του απλά, απέριττα, με μια κιθάρα.

Tο νέο μιούζικαλ του Τάσου Ιωαννίδη, «Λάχανα και Χάχανα – Ο Καλός μου Εαυτός» παρουσιάζει η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η εταιρεία ΜΕΘΕΞΙΣ.

Το νέο έργο του Τάσου Ιωαννίδη «Ο Καλός μου Εαυτός» πραγματεύεται με απλό και άμεσο τρόπο τις έννοιες της «αυταγάπης», της «αυτεπάρκειας», της «αυτοεκτίμησης», των θετικών σκέψεων και προτείνει παιγνιώδεις τρόπους διαχείρισης των αρνητικών συναισθημάτων. Ο Πίπης, ο Μαθητευόμενος Νεράιδος, μαζί με τον Ατσίδα, την Χαχανένια και τον Λαχανίδα μας ταξιδεύουν σε ένα «ολιγοπάτητο» μονοπάτι αναζήτησης του… καλού μας εαυτού, μέσω μίας πρωτότυπης ιστορίας με μουσικές στάσεις στα πιο αγαπημένα τραγούδια της σειράς «Λάχανα και Χάχανα», καθώς και ολοκαίνουρια τραγούδια και χαρούμενα παιχνιδοτράγουδα, γεμάτα χιούμορ και …Καλοσύνη.

Η μέθοδος «Τραγουδώ και Μαθαίνω» γίνεται το «μαγικό κλειδί». Τα παιδιά ανακαλύπτουν ότι με όχημα την μουσική και το τραγούδι, η μαθησιακή διαδικασία γίνεται παιχνίδι. Θα καταφέρουν άραγε να πείσουν και τους μεγάλους;

Ο Τάσος Ιωαννίδης γεννήθηκε στην Φλώρινα όπου τέλειωσε το Λύκειο. Στη συνέχεια πήγε στην Αυστραλία για σπουδές. Αρχικά σπούδασε πληροφορική στο πανεπιστήμιο RMIT της Μελβούρνης, αλλά τελικά τον κέρδισε η μουσική. Συνέχισε τις σπουδές του στην κλασσική κιθάρα στο ωδείο MELBA της Μελβούρνης και στο New England University, όπου ειδικεύτηκε στην μουσική κινηματογράφου. Δραστηριοποιήθηκε στο εξωτερικό για πολλά χρόνια, όπου έχει συνθέσει μουσική για δεκάδες τηλεοπτικές, θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές, σειρές κινούμενων σχεδίων για παιδιά, αλλά και έργα μεγάλης φόρμας, όπως την όπερα «Women in War» και το Ορατόριο «Αποκάλυψις του Ιωάννη» που παρουσιάστηκε στο Ηρώδειο.

Στην Ελλάδα επέστρεψε το 2001 δημιουργώντας σημαντικό συνθετικό έργο, μεταξύ άλλων, για παιδιά. Έχει στο ενεργητικό του 29 μουσικά άλμπουμ. Έχει συγγράψει έξη εικονογραφημένα παιδικά Μουσικά Παραμύθια και πέντε παιδικά μιούζικαλ, τα οποία έχουν ανέβει σε θέατρα στην  Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε πολλές πόλεις της Ελλάδος.

Η αγάπη του για τα παιδιά, είναι η πηγή της δημιουργίας του.  Ένα μεγάλο μέρος από το δημιουργικό του έργο για παιδιά είναι εμπνευσμένο από τις εμπειρίες του σαν πατέρας των τριών παιδιών του. Με γνώμονα το παιδί να κάνει παιχνίδι τη μαθησιακή διαδικασία, δημιούργησε τη σειρά παιδικών εκπαιδευτικών τραγουδιών, βιβλίων και θεατρικών έργων «Λάχανα και Χάχανα»  που έχουν αγαπηθεί από παιδιά, γονείς και δασκάλους.   Δείτε https://lahanakaihahana.gr

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ