Αποφασίζουν κινητοποιήσεις οι αγρότες της Αγιάς

Την Δευτέρα 15 Ιουλίου και ώρα 9 το βράδυ η ΕΟΑΣΝΛ, οι Αγροτικοί Σύλλογοι και Συνεταιρισμοί της Αγιάς θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη που θα γίνει στην ταβέρνα του Ρούλη ΧΑΤΖΑΚΟΥ στην Κεντρική Πλατεία της Αγιάς.

Στην σύσκεψη θα γίνει ενημέρωση από την συνάντηση που πραγματοποίησαν οι Αγροτικοί Σύλλογοι και Συνεταιρισμοί της Αγιάς με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κέλλα και θα παρθούν αποφάσεις για νέο κύκλο αγωνιστικών κινητοποιήσεων ώστε η Κυβέρνηση να αποκαταστήσει την αδικία σε βάρος των Αγιωτών παραγωγών και να αποζημιωθούν για τις καταστροφικές πλημμύρες του Daniel όπως γίνεται με όλους τους υπόλοιπους Θεσσαλούς αγρότες.

Με όπλο την ενότητα, την αποφασιστικότητα και την μαζική συμμετοχή, δεν κάνουμε βήμα πίσω από την διεκδίκηση του δίκαιου και αυτονόητου αιτήματος μας. Δεν θα επιτρέψουμε να καταστραφεί ο παραγωγικός ιστός και η οικονομικη και κοινωνική ζωή της Αγιάς επειδή με το έτσι θέλω κάποιοι αποφάσισαν να εξαιρέσουν την Αγιά από τις αποζημιώσεις.

Καλούνται όλοι οι παραγωγοί της Αγιάς να δώσουν βροντερό παρών στην σύσκεψη την Δευτέρα στις 9 το βράδυ στην ταβέρνα Ρούλη Χατζάκου.

Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι – Θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ