Θ. Μπίζιος: Απαράδεκτη η κατάσταση στη Γαλανόβρυση με την ανεξέλεγκτη χωματερή

«Δυστυχώς η Δημοτική Αρχή Ελασσόνας, αντί να αντιμετωπίσει άμεσα και δραστικά το πρόβλημα των ανεξέλεγκτων χωματερών αδιαφορεί, με αποτέλεσμα αυτή η ανησυχητική εικόνα, που λειτουργεί ως «υγειονομική βόμβα» για τους δημότες να επεκτείνεται παντού. Με αφορμή τις αυξημένες θερμοκρασίες που επικρατούν στην επαρχία και το Νομό και τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιών, θέτουμε τους αρμόδιους προ των ευθυνών τους».

Αυτά αναφέρει με ανακοίνωσή του, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Ελασσόνας και της παράταξης «ΑλλάΖουμε» Θανάσης Μπίζιος, με αφορμή την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στη Δημοτική Κοινότητα Γαλανόβρυσης.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Θ. Μπίζιου: Στις 8 Μαΐου, με ανακοίνωση μας είχαμε επιστήσει την προσοχή στη Δημοτική Αρχή Ελασσόνας για θέματα καθαριότητας και πρασίνου, επισημαίνοντας τους κινδύνους που προκαλούν στη δημόσια υγεία οι υφιστάμενες ανεξέλεγκτες χωματερές, προσκομίζοντας και σχετικό φωτογραφικό υλικό. Χωματερές που βρίσκονται δίπλα σε προπονητήρια, όπου αθλούνται μικρά παιδιά, στο Λιβάδι κι αλλού. Αυτή τη φορά μεταφέρουμε την ανησυχία των κατοίκων της Γαλανόβρυσης, κρούουμε εκ νέου τον κώδωνα του κινδύνου και καλούμε τον Δήμο Ελασσόνας να σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων. Όπως φαίνεται η Δημοτική Αρχή του Ν. Γάτσα συνεχίζει να αδιαφορεί, προκλητικά. Ευχόμαστε αυτή η τακτική να μην αποδειχθεί επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία, το περιβάλλον και την ασφάλεια των δημοτών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ