Το αρδευτικό Γόννων “καίει” τους αγρότες

Η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Τεμπών για την ανοικτή συγκέντρωση που διοργάνωσε

Κατάμεστη η πλατεία Γόννων απόψε, προκειμένου να ακούσουν τις απόψεις, τις θέσεις αλλά και τις ενέργειες της Λαϊκής Συσπείρωσης Τεμπών, γύρω από το θέμα της άρδευσης της περιοχής.

Κεντρικός ομιλητής ο τοπικός σύμβουλος Τάκης Δημεράς, πρώην κοινοτάρχης Γόννων, ο οποίος γνωρίζει σε βάθος το θέμα, μιας και ο ίδιος υπήρξε ο “πρωταγωνιστής” του αρδευτικού δικτύου της περιοχής.
Εκτός αυτού, με την παρουσία του σε κάθε δημοτικό συμβούλιο, κάθε φορά,  σε σημείο που η δημοτική αρχή να δυσανασχετεί, βάζει το θέμα της άρδευσης των Γόννων, γιατί ξέρει καλά που αυτό πάσχει και τι είδους βελτιώσεις είναι απαραίτητες.
Το  πολύ μεγάλο ενδιαφέρον των δημοτών συνδέεται απόλυτα με τον κίνδυνο απώλειας της ελαιοπαραγωγής, λόγω της  παρατεταμένης ξηρασίας, του καύσωνα και της αδυναμίας άρδευσης.
Την συγκέντρωση χαιρέτισε η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Τεμπών, Μαρία Κωστή, δίνοντας ραντεβού με τους αγρότες στους δρόμους του αγώνα και της διεκδίκησης αρδευτικού δικτύου, ικανού να αρδεύσει την περιοχή των Γόννων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ