Θρήνος στη Λάρισα για το θάνατο του 17χρονου Θανάση Τζιότζιου

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ

Ανείπωτη είναι η θλίψη στην κοινωνία της Λάρισας και στην αθλητική κοινωνία του νομού εξαιτίας του θανάτου του 17χρονου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Θανάση Τζιότζιου που έφυγε χθες από τη ζωή ύστερα από σκληρή μάχη με ασθένεια.

Η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι, συναθλητές, συμμαθητές, εκπαιδευτικοί και προπονητές είπαν σήμερα στο νέο κοιμητήριο της Λάρισας το ύστατο χαίρε στο νεαρό αθλητή που φόρεσε τη φανέλα τις ΑΕΛ στις ομάδες των ακαδημιών.

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζει την βαθιά της θλίψη για την απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της Θανάση Τζιότζιου που έφυγε χθες σε ηλικία 18 ετών μετά από άνιση μάχη που έδωσε το τελευταίο διάστημα.

Ο Θανάσης Τζιότζιος φόρεσε την βυσσινί φανέλα το 2022 όταν έγινε μέλος της Κ17 της ΑΕΛ. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 18:30 από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Σύσσωμοι οι άνθρωποι της ΑΕΛ παριστάμεθα στην οδύνη των οικείων, εκφράζοντάς τους τα θερμά μας συλλυπητήρια για την πρόωρη απώλεια του αγαπητού Θανάση».

Από την πλευρά της η Ερασιτεχνική ΑΕΛ σημειώνει:

«Το Σωματείο της ΑΕΛ με πόνο ψυχής εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος ποδοσφαιριστή της Ομάδας Νέων (Κ19) της ΑΕΛ Αθανασίου Τζιότζιου ο οποίος έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από την ζωή, πριν καν κλείσει τα δεκαοχτώ του χρόνια. Καλή δύναμη στους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Τα συλλυπητήρια μας και στην πρώτη του ομάδα, την ακαδημία “Ατρόμητοι”».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ