Η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών, για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων

Δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα οι βάσεις των σχολών και έτσι οι υποψήφιοι φοιτητές πιστοποίησαν τη σχολή που περνούν και την πόλη που θα βρεθούν.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών συγχαίρει για το αποτέλεσμα, όλους εκείνους τους υποψηφίους φοιτητές, που κατάφεραν να βρουν μια “θέση στον ήλιο” της γνώσης και εύχεται σε όσους δεν τα κατάφεραν για φέτος, καλό κουράγιο στην νέα προσπάθεια επαναπροσδιορισμού των στόχων τους.

Τίποτα δεν κρίνεται μόνο από ένα αποτέλεσμα. Τίποτα δεν είναι αρκετό να ορίσει το μέλλον και μάλιστα το επαγγελματικό, από μια μόνο επιτυχία η μία μη επιτυχία.
Η ζωή θέλει διαρκή προσπάθεια και αγώνα, ειδικά σε τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον, όσο αυτό που δημιουργείται στο συγκεκριμένο κοινωνικοοικονομικοπολιτικό σύστημα που ζούμε.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να τιμήσουν την προσπάθειά τους και να εκτιμήσουν την υποστήριξη που δέχθηκαν από τις οικογένειές τους και τις στερήσεις στις οποίες αυτές έχουν υποβληθεί και θα υποβάλλονται για να ολοκληρωθεί η προσπάθεια.
Καλές σπουδές και ταυτόχρονα καλή κοινωνικοποίηση, στους νέους φοιτητές.

Καλή προετοιμασία και προσπάθεια, σε όσους φέτος δεν πήραν το εισιτήριο για κάποια σχολή. Η ζωή είναι μπροστά, που για τις ηλικίες αυτές μοιάζει ατελείωτη.
Να θυμάστε πάντα πως “όποιος κέρδισε δεν είναι ο νικητής”!!!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ