Ανακοίνωση – κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου Αμπελώνα για το συλλαλητήριο της Πέμπτης 1/8

Δείτε τί αναφέρει

Στην χθεσινή σύσκεψη των αγροτικών συλλόγων και αγροτών στον Πλατύκαμπο ,αποφασίστηκε Συλλαλητήριο για την Πέμπτη 1 Αυγούστου το απόγευμα ,για τις αποζημιώσεις που δεν δόθηκαν στους αγρότες από τις καταστροφές του Daniel.

Το συλλαλητήριο γίνεται διότι την Παρασκευή το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Υπουργό Γεωργίας για τα προβλήματα που υπάρχουν και πρέπει η συμμετοχή των αγροτών να είναι μεγάλη παρόλο που έχουμε την περίοδο των αγροτικών εργασιών της εποχής.
Παρά τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού παλαιότερα.

Στην επίσκεψη που είχαμε με τον Προϊστάμενο του ΕΛΓΑ στην Λάρισα σαν Αγροτικοί Σύλλογοι του Δήμου Τυρνάβου ,πήραμε την απάντηση ότι θα αποζημιωθούμε σε χρόνο επ’αόριστον.
Στις ανακοινώσεις του ΕΛΓΑ για τις ζημίες από τον καύσωνα εξαιρέθηκε ο Αμπελώνας διότι σύμφωνα με τα λεγόμενα η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε τους 40 βαθμούς. Ποιος ¨Φωστήρας¨ έβγαλε αυτό το συμπέρασμα και έκανε την παρούσα αναγγελία…

Απαιτούμε να συμπεριληφθεί και ο Αμπελώνας και όλα τα χωριά που επλήγησαν από τον καύσωνα διότι αυτή η αναγγελία αποτελεί αδικία.

Στο Συλλαλητήριο της Πέμπτης ,οι αγρότες του Δήμου Τυρνάβου ,θα αναχωρήσουμε από το Βρυοτοπο στης 6μ.μ με προορισμό την Διασταύρωση της Γυρτώνης στης 7 μ.μ.

Οι αγρότες από τις άλλες περιοχές θα συγκεντρωθούν στην διασταύρωση του Πλατυκάμπου την ίδια ώρα.

Αυτή η διαμαρτυρία αφορά όλους τους αγρότες για το μεγάλο κόστος και τις χαμηλές τιμές του ξεπουλήματος των προϊόντων μας καθώς και την αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ ώστε να αποζημιώνει το 100% τις ζημίες από όλα τα αίτια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ