Πλατφόρμα JOBS του Επιμελητηρίου Λάρισας, που αφορά σε διασύνδεση μεταξύ επιχειρήσεων και αποφοίτων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων – ανέργων

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι η Διοικητική Επιτροπή του Φορέα αποφάσισε να κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες για να τεθεί σε εφαρμογή και λειτουργία η πλατφόρμα “JOBS”, https://jobs.larcci.gr/, που αποτελεί ένα σύστημα ζεύξης προσφοράς και ζήτησης εργασίας για επιχειρήσεις του Ν. Λάρισας και υποψηφίους που αναζητούν εργασία σε επιχειρήσεις του Νομού μας.

Η πλατφόρμα θα προσφέρεται από το Επιμελητήριο Λάρισας δωρεάν τόσο για τις επιχειρήσεις που προσφέρουν θέσεις εργασίας όσο για τους υποψηφίους που αναζητούν εργασία.

Η Πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις:

· Να εγγραφούν και να αναρτήσουν το προφίλ τους.

· Να αναρτήσουν θέσεις εργασίας που προσφέρουν με πλήρη στοιχεία και δεξιότητες που αναζητούν

· Να αναζητήσουν υποψηφίους που ζητούν εργασία και να δουν τα βιογραφικά τους

· Να προσκαλέσουν υποψήφιο να κάνει αίτηση σε θέση εργασίας που ανάρτησαν

Η πλατφόρμα έχει σύγχρονα τεχνικά χαρακτηριστικά και φιλοδοξεί να αποτελέσει κομβικό σημείο για την προσφορά και εύρεση εργασίας στην περιοχή μας. Το ποιο σημαντικό είναι ότι προσφέρεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τόσο στις επιχειρήσεις του Νομού μας όσο και στους ενδιαφερόμενους για εύρεση εργασίας.

Δεν υπάρχει κόστος για την ανάρτηση προφίλ επιχείρησης. Το προφίλ μίας επιχείρησης δημιουργείται μία φορά και η επιχείρηση με τους κωδικούς κάνει είσοδο στο σύστημα και έχει δυνατότητα για ανάρτηση θέσεων εργασίας.

Δεν υπάρχει κόστος για τη δημοσίευση προσφερόμενης θέσης εργασίας.

Δεν υπάρχει περιορισμός στις θέσεις εργασίας που αναρτά μία επιχείρηση.

Δεν υπάρχει συνδρομή στην πλατφόρμα.

Η πλατφόρμα μετά έχει ολοκληρωθεί και θα είναι σε στάδιο έναρξης λειτουργίας στις αρχές του Σεπτέμβρη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ