Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Τυρνάβου

Με αμείωτη ένταση πραγματοποιούνται στον Αμπελώνα και πολύ σύντομα και στον υπόλοιπο δήμο ασφαλτοστρώσεις στο εσωτερικό οδικό δίκτυο των οικισμών αλλά και σε τμήματα αγροτικής οδοποιίας, με δεδομένο ότι η σημερινή δημοτική αρχή έχει εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις για τις ασφαλτοστρώσεις.

Την πορεία εκτέλεσης των εργασιών ασφαλτόστρωσης παρακολουθεί καθημερινά ο Δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Τσικριτσής, ο οποίος βρέθηκε στο σημαντικό έργο της ασφαλτόστρωσης του δρόμου από την οδό Λαρίσης, που περνά μπροστά από τον συνεταιρισμό και φτάνει μέχρι και το δρόμο Αμπελώνα – Οινοποιείου Τυρνάβου.

Σε δήλωση του ο κ. Τσικριτσής τόνισε:

«Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στην πόλη του Αμπελώνα και σε λίγο σε ολόκληρο τον Δήμο Τυρνάβου , δεδομένου ότι ενδείκνυνται και οι καιρικές συνθήκες για τέτοιου είδους έργα.
Σημαντική παράμετρος είναι ότι τους πρώτους μήνες της θητείας μας εξασφαλίσαμε εκ νέου χρηματοδότηση πάνω από 600.000 ευρώ από την Κυβέρνηση έτσι λοιπόν τα έργα των ασφαλτοστρώσεων θα συνεχιστούν σε ακόμα πιο πολλούς δρόμους και το 2025.

Οι επιλογές των έργων – παρεμβάσεων θα γίνουν με συνεννόηση και συνεργασία των προέδρων των δημοτικών κοινοτήτων και της Δημοτικής Αρχής και θα υλοποιηθούν με ευθύνη του Δήμου Τυρνάβου.

Με αυτά τα έργα – παρεμβάσεις αναβαθμίζεται ο Δήμος και ενισχύεται η ασφάλεια των συμπολιτών μας.
Η Δημοτική Αρχή με τις παρεμβάσεις της βελτιώνει διαρκώς τις μεγάλες και μικρές υποδομές του Δήμου μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά την Αναγέννηση του Δήμου μας!»

Να σημειώσουμε ότι στο κλιμάκιο πλην του Δημάρχου βρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Διαμάντω Μπάσμπα, ο Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα Νίκος Νταλαγιάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Θύμιος Κοψαχείλης και ο Πρόεδρος της Τ.Κ Δημήτρης Θεοχαρίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ