Η σπαρταριστή κωμωδία «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’;» το βράδυ της Δευτέρας στην Υπέρεια

Με την ξεκαρδιστική θεατρική κωμωδία «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’;» συνεχίζεται αύριο Δευτέρα, 12 Αυγούστου, ο «Πολιτιστικός Αύγουστος» του Δήμου Φαρσάλων, στην Υπέρεια.

Το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας, θα παρουσιάσει την σπαρταριστή κωμωδία του Δημήτρη Απ. Ρήτα σε σκηνοθεσία του συγγραφέα, σκηνικά της Πιπίνας Μπατζιάκα και σε μουσική και τραγούδια του γνωστού συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου.

Έχει ως θέμα τα λογικά και πολλές φορές παράλογα «ρουσφέτια» που ζητούν οι ψηφοφόροι από τον φίλο τους Υπουργό, όταν επισκέπτεται το χωριό τους και όταν οι ίδιοι τον επισκέπτονται στο Υπουργικό γραφείο στην Αθήνα. Περιέχει στοιχεία πολιτικής σάτιρας, χωρίς ακρότητες και ηθογραφικά στοιχεία που σκορπούν άφθονο και αβίαστο γέλιο, χωρίς ύβρεις και χυδαιολογίες.

Παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία και διθυραμβικές κριτικές σε 427 πόλεις, χωριά κλπ, αριθμός ρεκόρ και γεγονός σπάνιο και θαυμαστό για νεοελληνική κωμωδία κι αποδεικτικό στοιχείο της αξίας της

Η παράσταση θα δοθεί στην πλατεία της Υπέρειας με ώρα έναρξης 21:30. Όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου Φαρσάλων για τον «Πολιτιστικό Αύγουστο» είναι δωρεάν για το κοινό!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ