Υπογραφή σύμβασης για το έργο αποκατάστασης Δημοτικού κτιρίου στη Σπηλιά του Δήμου Τεμπών

Ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης υπέγραψε τη σύμβαση για το έργο «Αποκατάσταση Δημοτικού Κτιρίου στην πλατεία Σπηλιάς», με την εργοληπτική επιχείρηση «ΤΣΑΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ», παρουσία και της Υπαλλήλου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τεμπών κας Γεωργίας Χαδουλού. Η συνολική δαπάνη των εργασιών ανέρχεται στο ποσό των 74.173,43 €, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και χρηματοδοτείται από το ΤΠΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 2021-2025.

Η συγκεκριμένη σύμβαση αφορά εργασίες επισκευής στέγης/επικεράμωση και αποκατάσταση βλαβών στους εξωτερικούς τοίχους πλήρωσης, καθώς και επισκευή και ενίσχυση της εσωτερικής τοιχοποιίας και αρμολογήματα όψεων υφιστάμενων λιθοδομών, εργασίες χρωματισμών, αποξήλωση και τοποθέτηση νέων κουφωμάτων και επισκευαστικές εργασίες των Η/Μ εγκαταστάσεων.

Όλες οι εργασίες θα γίνουν βάσει των ισχυουσών τεχνικών προδιαγραφών (ΕΤΕΠ) και των υποδείξεων της Υπηρεσίας. Ο χρονικός ορίζοντας ολοκλήρωσης των εργασιών είναι έξι (6) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Μανώλης δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ξεκινάει η αποκατάσταση ενός ακόμη Δημοτικού κτιρίου το οποίο επί 10/ετίες είχε εγκαταλειφθεί στην φθορά του χρόνου. Με την πολύτιμη συνδρομή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Γιώργου Σολωμού, εργαζόμαστε εντατικά για την ολοκλήρωση ενός ακόμη σημαντικού έργου που στοχεύει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, μέσω της αναβάθμισης του κτιρίου και την απόδοση του στην τοπική κοινωνία για χρήση.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ