Τιμητική εκδήλωση για την Αννα Βαγενά στη Σκήτη

Ο Περιβαλλοντικός Μορφωτικός Σύλλογος Σκήτης και Αγιοκάμπου σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Σκήτης, συνεχίζει τις ποικίλες και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, την ερχόμενη Τρίτη 13 Αυγούστου 2024, στις 8:30 το βράδυ, στο μικρό υπαίθριο θεατράκι της Σκήτης, στην αυλή τού Δημοτικού σχολείου, με μια ξεχωριστή βραδιά στην οποία θα τιμήσει την ηθοποιό Άννα Βαγενά για την αξιόλογη πορεία της στον πολιτισμό, και θα παρουσιάσει το νέο της βιβλίο «Το βεραμάν φόρεμα», το οποίο θα ερμηνεύσει θεατρικά η ίδια.

Για την Άννα Βαγενά και τη πολιτιστική προσφορά της θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Λάρισας Θάνος Μουκούλης.

Η αγαπημένη μας Λαρισαία ηθοποιός σε πλήρη ωριμότητα της καριέρας της, κατά την περίοδο τού κορωνοϊού, έγραψε ένα τρυφερό διήγημα το οποίο εκδόθηκε από τις εκδόσεις «ΟΤΑΝ», και την περασμένη άνοιξη η Άννα Βαγενά το ανέβασε με επιτυχία στο θέατρο «Μεταξουργείο».

«Το βεραμάν φόρεμα» αυτό το υπέροχο διήγημα, αναφέρεται σέ μια τρυφερή ερωτική ιστορία με πολύ χιούμορ και συγκίνηση, για έναν έρωτα πού ήρθε αργά, στη ζωή της ηρωίδας!

Πρόκειται για την ιστορία δυο μοναχικών ανθρώπων σέ έναν οίκο ευγηρίας, την Ειρήνη, και τον Φώτη, – εκείνη αν και έχει παιδιά, η μοίρα τη φέρνει σέ έναν τέτοιο χώρο, – κι εκείνος ένας εκ πεποιθήσεων εργένης – σε μια μοιραία συνάντηση!!
Τι μπορεί να συμβαίνει στην ψυχή μιας μάνας όταν τα παιδιά της, την βάζουν σέ οίκο ευγηρίας;;;
Τι μπορεί να συμβαίνει στην ψυχή των παιδιών, όταν καταφεύγουν σε μια τέτοια λύση;;
Κι ακόμα πώς είναι ο έρωτας όταν η ζωή βαδίζει προς το τέλος;;
Για όλα αυτά μιλάει το νέο εξαιρετικό διήγημα της Άννας Βαγενά «Το βεραμάν φόρεμα” με φόντο την εποχή του κορωνοιού!!
Μια ξεχωριστή λοιπόν θεατρική παράσταση η οποία δίνει στην εκλεκτή Λαρισαία πρωταγωνίστρια, να μας δείξει για άλλη μια φορά, τα πλούσια ερμηνευτικά της προσόντα!!!
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Στο τέλος, η Άννα Βαγενά, θα υπογράψει το βιβλίο της!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ