Ανοίγει τις πύλες του σήμερα το ιστορικό παζάρι των Φαρσάλων

Με προσδοκίες για αυξημένη επισκεψιμότητα, αλλά και περισσότερους συμμετέχοντες, ξεκινά σήμερα, παραμονή Δεκαπενταύγουστου, το ιστορικό Παζάρι των Φαρσάλων, στην Σκεπαστή Αγορά, στην είσοδο της πόλης.

Το σύνολο των περιπτέρων που θα λειτουργήσουν είναι περίπου 150, εκ των οποίων τα 140 θα έχουν βιομηχανικά είδη, ρούχα, είδη ένδυσης, υπόδησης, λευκά είδη, είδη σπιτιού, ηλεκτρονικά είδη, βιβλία, φο μπιζού, δερμάτινα είδη, μικροεργαλεία, παιχνίδια και πολλά ακόμη είδη.

Στην κεντρική είσοδο, σε δυο μεγάλα περίπτερα, θα υπάρχει για τους επισκέπτες προς πώληση το φημισμένο τοπικό γλύκισμα του Χαλβά Φαρσάλων, παρασκευασμένο από γνωστούς τοπικούς χαλβαδοποιούς. Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν λουκούμια, κρέπες, λουκουμάδες και άλλα, όπως ξηρούς καρπούς, όσπρια από τοπικούς παραγωγούς, θα γευτούν ποπ κορν, μαλλί της γριάς και πολλά ακόμη παραδοσιακά προϊόντα. Στις δυο μεγάλες εγκαταστάσεις εστίασης θα μπορούν να απολαύσουν νόστιμα ψητά. Επίσης στο χώρο υπάρχουν ψυχαγωγικές διατάξεις (Λουνα Παρκ σε ένα χώρο έκτασης περίπου 4.600 τ.μ. ).

Στον χώρο θα υπάρχουν δυο σημεία με κοινόχρηστες τουαλέτες (στο κτήριο των δημοτικών τουαλετών) καθώς και δυο συμβατικές χημικές τουαλέτες πλησίον των ταβερνών για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών / πελατών αλλά και των εργαζομένων / εμπόρων. Επίσης, έχει ανατεθεί σε ιδιώτη η καθαριότητα των χώρων κατά τις απογευματινές ώρες μέχρι αργά το βράδυ, καθώς και τις εξαιρέσιμες ημέρες και ημέρες αργίας.

Η εμποροπανήγυρη θα διαρκέσει οκτώ ημέρες ήτοι μέχρι τις 21 Αυγούστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ