Η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών στην Καλλιπεύκη

Συνάντηση είχε χθες, 13/8/24, η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Τεμπών, Μαρία Κωστή, με το τοπικό συμβούλιο της Καλλιπεύκης, στo πλαίσιo περιοδείας που έχει ξεκινήσει σε όλα τα χωριά του Δήμου.

Μέσα σε ένα κλίμα εξαιρετικής συνεργασίας, συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία , τα οποία επεσήμαναν τόσο οι αιρετοί όσο και οι κάτοικοι της Καλλιπεύκης.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Καλλιπεύκης, Αποστόλης Οικονόμου, έχει κάνει πλήρη αποτύπωση και ιεράρχηση των προβλημάτων του χωριού, δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στην αλλαγή των σωλήνων αμιάντου στην ύδρευση, στην εσωτερική οδοποιία, στην επέκταση του δικτύου φωτισμού, την αγροτική οδοποιία και την άρδευση.

Φυσικά το θέμα που απασχολεί τους κτηνοτρόφους της Καλλιπεύκης, είναι η πανώλη των ζώων, που, παρά το γεγονός ότι προς το παρόν δεν έχουν κανένα κρούσμα, αποτελεί το υπ’ αριθμό ένα πρόβλημά τους , εξαιτίας του εγκλεισμού των ζώων στα ποιμνιοστάσια, που έχει εκτινάξει το κόστος σίτισής τους σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών ζήτησε από το τοπικό συμβούλιο της Καλλιπεύκης κατάσταση με τα δημοτικά ακίνητα της περιοχής, προκειμένου να μην υπάρξει ακίνητο που θα “χαθεί” εξ αιτίας της ολιγωρίας της δημοτικής αρχής να τα εγγράψει στο Κτηματολόγιο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών δεσμεύεται να φέρει όλα τα θέματα που έχουν επισημανθεί από το τοπικό συμβούλιο και τους κατοίκους της Καλλιπεύκης, στο πρώτο ΔΣ του Δήμου Τεμπών, προκειμένου να αρχίσει σταδιακά η επίλυσή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ