Στο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Ολύμπου ο Σύλλογος Γυναικών Τυρνάβου (φωτο)

Στο 3ο γαστρονομικό φεστιβάλ “Μαγειρεύοντας με την Κλειώ” που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Μεσογειακών ψηφιδωτών στο Δίον της Πιερίας συμμετείχε ο  σύλλογος Γυναικών Τυρνάβου.

Πρόκειται για μια εκδήλωση με ελεύθερη για το κοινό είσοδο, την οποία συνδιοργανώνουν η ομάδα μαγειρικής «Μαγειρεύοντας με την Κλειώ» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εντοπίων Νέας Εφέσου «Το Στουπί», ενώ τελεί και υπό την αιγίδα του δήμου Δίου-Ολύμπου.

Συγκεκριμένα στο φεστιβάλ συμμετέχουν μαζί με το σύλλογο Γυναικών Τυρνάβου, ο Πολιτιστικός Όμιλος Γερμασόγειας Κύπρου, ο Πολιτιστικός Όμιλος Λιτοχώρου, ο Πνευματική Κίνηση Λεπτοκαρυάς, ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέου Παντελεήμονα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρίτσας «Ο Όλυμπος», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κονταριώτισσας «Πίερες», ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πλαταμώνα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Νέας Εφέσου «Ο Ηράκλειτος»

Σήμερα πρώτη μέρα του φεστιβάλ στο στο κέντρο Μεσογειακών ψηφιδωτών στο Δίον έγινε παρουσίαση & δοκιμή παραδοσιακών φαγητών από τον τόπο μας και την Κύπρο.

Ο σύλλογος Γυναικών Τυρνάβου συμμετείχε σήμερα με Μπουρανί, Τσουκνιδόπιτα, Γαλατόπιτα, Κελαϊντί, Μουσταλευριά και Πουτίγκα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις επισκεπτών και συμμετεχόντων.

Ενώ αύριο Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024 (έναρξη: 20:00) στην πλατεία της Νέας Εφέσου θα γίνει παρουσίαση χορευτικών

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αντίστοιχο φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο το Μάιο είχε συμμετάσχει η Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών “Femanima”

Τη σημερινή πρώτη ημέρα του φεστιβάλ στο χώρο των εκδηλώσεων συμμετείχαν με προϊόντα τους ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου με τσίπουρο, ούζο και κρασιά και ο ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου με αχλάδια, ροδάκινα και σταφύλια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ