Επίσκεψη της Λαϊκής Συσπείρωσης Τεμπών σε χωριά του Δήμου

Την Κουλούρα επισκέφτηκε η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Τεμπών, Μαρία Κωστή, την Κυριακή 18/8/24, την Γυρτώνη την Δευτέρα 19/8/24 και την Ραψάνη την Τρίτη 20/8/24.

Κατά την διάρκεια των επισκέψεων, συναντήθηκε με φορείς των παραπάνω περιοχών και με το τοπικό συμβούλιο της Ραψάνης, καταγράφοντας έτσι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες στην καθημερινότητά τους, αλλά και οι αιρετοί κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Το εσωτερικό οδικό δίκτυο, η αγροτική οδοποιία, η ύδρευση, η άρδευση, η μη αποκατάσταση ζημιών, λόγω Daniel, η ελλιπής καθαριότητα και ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς, ιδιαίτερα στη Ραψάνη, λόγω κακής συντήρησης των δασικών περιοχών της καθώς επίσης και το αποχετευτικό, είναι κάποια από τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Το σύνολο των καταγεγραμμένων προβλημάτων, όλων των παραπάνω περιοχών, θα αναδειχθούν σε ένα από τα επόμενα ΔΣ, του Δήμου Τεμπών, από την Λαϊκή Συσπείρωση, ώστε να αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης και μοχλό πίεσης, προς την Δημοτική αρχή, για την σταδιακή επίλυσή τους.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων της Λαϊκής Συσπείρωσης Τεμπών, στα χωριά του Δήμου, θα συνεχιστεί, ώστε να ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ