Οργή και αγανάκτηση για την πολύωρη διακοπή ρεύματος – Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι

Μετρούν ζημιές οι οικιακοί καταναλωτές

Στα όρια της νευρικής κρίσης είναι οι καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος σε διάφορες περιοχές του νομού Λάρισας και ειδικά στην περιοχή του Αμπελώνα και του Αργυροπουλίου που μετρούν σχεδόν 22 ώρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, λόγω της εκτεταμένης βλάβης που σημειώθηκε χθες αργά το βράδυ και μέχρι σήμερα στην περιοχή δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη.

Το χειρότερο είναι ότι μέχρι στιγμής από το τηλεφωνικό κέντρο του ΔΕΔΔΗΕ δεν δίνεται κάποιος συγκεκριμένος χρόνος αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης και το μόνο που λένε οι τηλεφωνητές είναι υπομονή αφού τα συνεργεία εργάζονται για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Οι οικιακοί καταναλωτές λόγω της διακοπής ηλεκτροδότησης μετρούν ζημιές αφού δεν λειτουργούν ψυγεία και καταψύκτες με αποτέλεσμα τρόφιμα να έχουν υποστεί αλλοιώσεις και να είναι αναγκασμένοι να τα πετάξουν. Πολλά σπίτια δεν μπόρεσαν να μαγειρέψουν ενώ ηλικιωμένοι αλλά και νεότερα άτομα που χρησιμοποιούν ηλεκτρικές συσκευές υποστήριξης έχουν αναγκαστεί ακόμη και να μετακομίσουν σε συγγενείς και φίλους σε περιοχές χωρίς πρόβλημα ηλεκτροδότησης.

Την ίδια ώρα σε απόγνωση είναι οι κτηνοτρόφοι στην ευρύτερη περιοχή του Αμπελώνα, του Βρυοτόπου και του Αργυροπουλίου που δεν μπορούν ούτε να αρμέξουν αλλά ούτε και να ποτίσουν τα κοπάδια τους που κινδυνεύουν να υποστούν βλάβες στην υγεία τους.

Ολοι τους δηλώνουν εξοργισμένοι και καλούν τον ΔΕΔΔΗΕ να φροντίσει με κάθε τρόπο για την άμεση αποκατάσταση της ηλeκτροδότησης

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ