Ορκίστηκαν οι νεοδιοριζόμενοι ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί σε Σ.Δ.Ε.Υ. – ΚΕ.ΔΑ.ΣΥ της Θεσσαλίας

Η τελετή έγινε από τη διευθύντρια Π.Δ.Ε. Βασιλική Ζιάκα

Στα γραφεία της ΠΔΕ Θεσσαλίας ορκίστηκαν δέκα μέλη ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού (Ε.Ε.Π.), οι οποίοι διορίστηκαν σε Σ.Δ.Ε.Υ. – ΚΕ.ΔΑ.ΣΥ. (Δίκτυα σχολικών μονάδων) αρμοδιότητας της ΠΔΕ Θεσσαλίας, όπως προβλέπει το ΦΕΚ 2448/τ.Γ΄/16-8-2024.

Την ορκωμοσία τέλεσε η Διευθύντρια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, κα. Βασιλική Ζιάκα, η οποία, αφού συνεχάρη τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς, τους ευχήθηκε καλή δύναμη και ευσυνειδησία στο έργο που αναλαμβάνουν και συνέχισε με την ευχή όλα τα χρόνια της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας στη Δημόσια Εκπαίδευση να είναι γεμάτα χαρά και δημιουργικότητα.

Κλείνοντας, η κα. Ζιάκα τόνισε ότι το Υπουργείο Παιδείας, συνεχίζοντας την πολιτική των τελευταίων ετών, προχώρησε συνολικά σε δέκα νέους διορισμούς μόνιμου ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας σε Σ.Δ.Ε.Υ. – ΚΕ.ΔΑ.ΣΥ. Με τους νέους αυτούς διορισμούς ο αριθμός των μόνιμων ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών που υποστηρίζουν τις σχολικές μονάδες της ΠΔΕ Θεσσαλίας ανέρχεται πλέον στους είκοσι δύο (22) και δεκαεννέα (19) αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ