ΓΑΙΑ ΦΡΟΥΙΤ Δένδρων: Κανονικά λειτούργησε ο συνεταιρισμός χθες και σήμερα παρά τη διακοπή ρεύματος

Με λύσεις εκ των έσω αντιμετώπισε ο συνεταιρισμός ΓΑΙΑ ΦΡΟΥΙΤ Δένδρων το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από χθες μέχρι και σήμερα το πρωί λόγω της διακοπής ρεύματος που προκλήθηκε εξαιτίας της κακοκαιρίας στην ευρύτερη περιοχή και σύμφωνα με τον πρόεδρο Χρήστο Τασιούλα τόσο χθες όσο και σήμερα έγιναν κανονικά οι παραλαβές ροδάκινων και αχλαδιών στον συνεταιρισμό.

Φανερά ενοχλημένος από την καθυστέρηση στην αποκατάσταση της βλάβης στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ και την πολύωρη διακοπή ρεύματος που ξεπέρασε τις 24 ώρες ο κ. Τασιούλας μιλώντας στο paidis.com υποστήριξε ότι από την πρώτη στιγμή του προβλήματος αναζητήθηκαν λύσεις αρχικά με τη χρησιμοποίηση γεφυροπλάστιγγας στην Αγία Σοφία και στη συνέχεια με την τοποθέτηση γεννήτριας ρεύματος στο συνεταιρισμό.

Ψάξαμε και βρήκαμε λύσεις για να εξυπηρετήσουμε τα μέλη μας σε μία δύσκολη χρονιά που και η παραμικρή ταλαιπωρία δεν είναι ανεκτή ξεκαθάρισε ο κ. Τασιούλας, σημειώνοντας ότι ο ίδιος ειδοποίησε τον ΔΕΔΔΗΕ για τη διακοπή χθες γύρω στις 7.00 το πρωί και το ρεύμα ήλθε σήμερα γύρω στις 9.30 π.μ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ