Το πρώτο WordCamp Larissa έρχεται στις 09-10 Νοεμβρίου

Η κοινότητα του WordPress στην Ελλάδα με χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση του WordCamp Larissa 2024, που θα πραγματοποιηθεί στις 09 και 10 Νοεμβρίου στην καρδιά της Θεσσαλίας. Στην Λάρισα θα φιλοξενηθεί φέτος ακόμα ένα Ελληνικό WordCamp, τεχνολογικό συνέδριο που είναι αφιερωμένο στο WordPress και τις τεχνολογίες διαδικτύου.

Το συνέδριο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε επαγγελματίες και λάτρεις του χώρου της τεχνολογίας να συναντηθούν, να ανταλλάξουν ιδέες και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις σε χώρους όπως το web development, το design, η δημιουργία και δημοσίευση περιεχομένου, το marketing, αλλά και φυσικά το WordPress.

Το WordCamp Larissa 2024 είναι ανοιχτό σε όλους, ανεξαρτήτως επιπέδου γνώσεων και εμπειρίας. Από επαγγελματίες προγραμματιστές και σχεδιαστές, έως επιχειρηματίες, bloggers και φοιτητές, όλοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από κορυφαίους ομιλητές, να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα εργαστήρια και να δικτυωθούν με ανθρώπους από την τοπική και την ευρύτερη κοινότητα.

Στον ιστότοπο μπορείτε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε μέσω email τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το event. Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα του συνεδρίου, τους ομιλητές και τα workshops.

Σας περιμένουμε όλους στη Λάρισα για δύο μέρες γεμάτες γνώση, έμπνευση και δημιουργικότητα! Μην χάσετε την ευκαιρία να δικτυωθείτε με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος και όραμα, και να διευρύνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ