«Μαγική» βραδιά στα Φάρσαλα με ένα μουσικό ταξίδι στην εποχή του «νέου κύματος»

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Φαρσάλων στο πλαίσιο του «Πολιτιστικού Αυγούστου» το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία Λαού.


Ο Αποστόλης Δεληγιώργης και η παρέα του, επιφύλαξαν ένα «μαγικό» ταξίδι – αφιέρωμα στο «Νέο Κύμα», ξυπνώντας όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν με μεγάλα τραγούδια μίας εποχής που έμεινε ανεξίτηλη και κατέχει περίοπτη θέση στη μουσική ιστορία της χώρας μας.


Στο τραγούδι ήταν οι Ρούλα Βέττα και Απόστολος Δεληγεώργης, στο πιάνο ο Σάκης Κοντονικόλας, στο μπουζούκι ο Βαγγέλης Τσιόγκας, στην κιθάρα ο Δημήτρης Τυχάλας και στο μπάσο ο Γιάννης Κύρμος. Όλοι τους εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.


Οι εκδηλώσεις για τον «Πολιτιστικό Αύγουστο» συνεχίζονται αύριο Τρίτη 27 Αυγούστου στην Βαμβακού, όπου στο προαύλιο του πρώην Δημαρχείου Πολυδάμαντα θα ανέβει η παιδική θεατρική παράσταση «Η Χιονάτη και οι 7 υπέροχοι Μουσικοί» του Καλλιτεχνικού Οργανισμού Τέχνης Δρώμενα. Μια πρωτότυπη παιδική παράσταση με φαντασία που θα μαγέψει και θα ταξιδέψει τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ