Aegean College: Η επόμενη μέρα για σπουδές Πληροφορικής και Θετικών Επιστημών είναι σήμερα!

Το Aegean College επενδύει δυναμικά στο μέλλον της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προσφέροντας στους φοιτητές του την ευκαιρία να σπουδάσουν στο University of Essex στην Ελλάδα και να αποκτήσουν Διεθνώς Αναγνωρισμένα Πτυχία από το κορυφαίο Βρετανικό Πανεπιστήμιο διευρύνοντας τους ακαδημαϊκούς ορίζοντες των φοιτητών, προσφέροντάς τους πρόσβαση σε παγκόσμιες επαγγελματικές ευκαιρίες, ενώ ταυτόχρονα δίνει έμφαση στην έρευνα και την καινοτομία, αναπτύσσοντας διεθνείς συνεργασίες με κύρος και πρωτοπορώντας στη βιωσιμότητα.

Με την ενσωμάτωση νέων προγραμμάτων σπουδών σε αναδυόμενα πεδία και επαγγέλματα του μέλλοντος, το Aegean College ανεβάζει συνεχώς τον πήχη της Ιδιωτικής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε πρωτοποριακά ερευνητικά προγράμματα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας. Προετοιμάζοντας τους ηγέτες του αύριο, το Aegean College προσφέρει μια Εκπαιδευτική εμπειρία που συνδυάζει ακαδημαϊκή αριστείακαινοτομία και διεθνή προοπτική.

Σχολή Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών

Το Aegean College ανήκει σε έναν οργανισμό με μακρά παράδοση στην Πληροφορική και την Τεχνολογία. Το Κολλέγιο έχει να επιδείξει ανταγωνιστικά προγράμματα σπουδών, υπερσύγχρονα εργαστήρια και εξαιρετικό ακαδημαϊκό και ερευνητικό έργο.

Η Σχολή Πληροφορικής του Aegean College είναι η μοναδική που φέρνει τους φοιτητές σε επαφή με αντικείμενα αιχμής στην έρευνα και την τεχνολογία, ενώ απόφοιτοι των προγραμμάτων διακρίνονται ήδη στον ακαδημαϊκό χώρο και επαγγελματικό στίβο ως ερευνητές και νέοι επιχειρηματίες.

Καινοτόμα Βachelors, Μasters & Phds στις ακόλουθες ειδικότητες:

Bachelors

Masters

Σχολή Θετικών Επιστημών

Σπουδές Θετικών Επιστημών υψηλών προδιαγραφών

Η Σχολή Θετικών Επιστημών, STEM (Φυσικές Επιστήμες, Τεχνολογία, Μηχανική,  Μαθηματικά) του Aegean College αποτελεί έναν δυναμικό και καινοτόμο ακαδημαϊκό χώρο, προσφέροντας στους φοιτητές μια ευρεία γκάμα επιστημονικών προγραμμάτων.

Μέσω του καταρτισμένου ακαδημαϊκού προσωπικού της, των προηγμένων υποδομών και των σύγχρονων εκπαιδευτικών μεθόδων, η Σχολή Θετικών Επιστημών θέτει υψηλούς στόχους και επιδιώκει την προώθηση της επιστημονικής έρευνας και της καινοτομίας στον τομέα των θετικών επιστημών.

Μέσα από πρακτική άσκηση, εφαρμογές σε πραγματικά προβλήματα και στενή συνεργασία με καταξιωμένους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες, οι φοιτητές αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του επιστημονικού πεδίου τους.

Καινοτόμα Βachelors στις ακόλουθες ειδικότητες:

Γιατί να σπουδάσεις στο Aegean College;

Το Κολλέγιο προσφέρει:

  • Πανεπιστημιακές σπουδές με το κύρος του University of Essex.
  • Αναγνωρισμένα πτυχία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • 90+ Bachelors, Masters & PhDsσε συνεργασία με κορυφαία βρετανικά πανεπιστήμια.
  • Ελληνόφωνα και αγγλόφωνα προγράμματα.
  • Κορυφαίοι ακαδημαϊκοί, σύγχρονες υποδομές.
  • 9 Πανεπιστημιακές Σχολές.

Η επόμενη μέρα είναι ΣΗΜΕΡΑ!

Κλείσε ΣΗΜΕΡΑ ραντεβού με έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο Εκπαίδευσης και μάθε περισσότερα για το Πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ