Συγχαρητήρια του Στ. Τσικριτσή στην ασημένια παραολυμπιονίκη Λήδα Μανθοπούλου

Ο δήμαρχος Τυρνάβου είχε στηρίξει υλικά και ηθικά την προσπάθειά της

Δεν κρύβει την ικανοποίησή του από χθες ο δήμαρχος Τυρνάβου, Στέλιος Τσικριτσής, για την τεράστια επιτυχία της Λήδας Μανθοπούλου που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κούρσα των 100 μέτρων στους παραολυμπιακούς αγώνες. Βλέπετε ο κ. Τσικριτσής ήταν από τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα της αθλήτριας και των προπονητών της, Βασίλη και Βασιλικής Μπεκιάρη, και παρείχε τόσο ηθική όσο και υλική βοήθεια για να φέρουν σε πέρας την απαιτητική προετοιμασία.

Σήμερα με την επιτυχία της αθλήτριας ο κ. Τσικριτσής εξέδωσε το παρακάτω συγχαρητήριο μήνυμα:

«Ο Δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Τσικριτσής και σύσσωμη η Δημοτική αρχή, εκφράζουν θερμά συγχαρητήρια στην 19χρόνη αθλήτρια Λήδα Μανθόπουλου και την προπονήτρια της Βίκυ Μπεκιάρη για την τεράστια επιτυχία της, καθώς αγωνίστηκε σε μια σπουδαία κούρσα στα 100 μέτρα στο “Stade de France” και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτή η επιτυχία συνέβη στην πρώτη της παρουσία στην πιο σημαντική αθλητική διοργάνωση και αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία λόγω των συνθηκών μέσα στις οποίες δούλεψε. Συνθήκες που περιλαμβάνουν -εκτός των άλλων- και την διαχρονική έλλειψη κρατικής στήριξης, που οδηγεί σε ασφυκτική οικονομική πίεση τους αθλητές.

Ως Δημοτική Αρχή Τυρνάβου στηρίζουμε έμπρακτα την αθλητική δραστηριότητα έχοντας τον αθλητισμό στους άμεσους στόχους πάλης, ως δικαίωμα για όλους».

Ο προπονητής Β. Μπεκιάρης

Τις ευχαριστίες του στον κ. Τσικριτσή, στο δήμαρχο Λαρισαίων Θ. Μαμάκο και στη ΔΕΥΑΛ αλλά και στον πρόεδρο της Τ.Ε. Λάρισας του ΣΕΓΑΣ Ηλ. Καφφέ, εξέφρασε ο προπονητής της Λήδας Μανθοπούλου Βασίλης Μπεκιάρης λέγοντας:

«Με μεγάλη επιτυχία τελείωσε ο αγώνας που κάναμε επί τρεις μήνες. Σε ευχαριστώ Λήδα που δέχτηκες όλες τις πιέσεις του καλοκαιριού, σε ευχαριστώ για το μετάλλιο που κέρδισες στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξες στους προπονητές σου Βασίλη Μπεκιάρη και Βασιλική Μπεκιάρη.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Τυρνάβου Τσικριτσή Αστέρη για την μεγάλη βοήθεια, τον δήμαρχο Λαρισαίων Μαμάκο Αθανάσιο, ειδικά την ΔΕΥΑΛ (Κώστας Αργυρόπουλος), καθώς επίσης τον συμφοιτητή και φίλο Μητσόπουλο Χρήστο (πρόεδρο Ελπίδας Θεσσαλονίκης) και τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Ηλία Καφέ για όλες τις διευκολύνσεις που μας έκανε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ