Ξεχάστε το σίδερο: Τα κόλπα από ειδικό για να αφαιρέσετε τις ζάρες από τα ρούχα

Ένας ειδικός στο πλύσιμο ρούχων αποκαλύπτει τα κορυφαία κόλπα για να κρατάτε τα ρούχα σας χωρίς πτυχές και να φαίνονται σαν να έχουν μόλις σιδερωθεί, χωρίς να χρειαστεί καν να βγάλετε το σίδερο από το ντουλάπι.

Το σιδέρωμα θεωρείται μια από τις πιο βαρετές δουλειές. Απαιτεί υπομονή και προσπάθεια, ειδικά όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με ένα βουνό από πλυμένα ρούχα, ενώ ταυτόχρονα είναι και μια βαρετή εργασία. Όμως, ένας ειδικός στο πλύσιμο ρούχων, ο Mike Nemeroff από την RushOrderTees, έρχεται να σώσει την κατάσταση με τη θαυματουργή του μέθοδο των 15 λεπτών που υπόσχεται να εξαφανίσει τις πτυχές χωρίς καν να χρειαστεί να κοιτάξετε ένα σίδερο.

Ακολουθούν οι κορυφαίες συμβουλές από τον Nemeroff για να κρατάτε τα ρούχα σας ατσαλάκωτα και να φαίνονται σαν να έχουν μόλις σιδερωθεί από επαγγελματίες.

5 συμβουλές από ειδικό για ατσαλάκωτα ρούχα χωρίς σίδερο

  • Το κόλπο με τα παγάκια
  • Ξύδι
  • Κρεμάστρα
  • Το μυστικό με τον ατμό
  • Δίπλωμα σε ρολό

Το κόλπο με τα παγάκια

Είμαστε εξοικειωμένοι με το να ρίχνουμε παγάκια στα ποτά μας για να τα δροσίσουμε, όταν κάνει ζέστη. Αλλά ποιος ήξερε ότι τα παγάκια μπορούν να κάνουν διπλή δουλειά; Ο Nemeroff συμβουλεύει: «Ρίξτε μερικά παγάκια στο στεγνωτήριο σας με τα τσαλακωμένα ρούχα για ένα 15λεπτο κύκλο σε υψηλή θερμοκρασία». Όχι μόνο ο ατμός θα ισιώσει αυτές τις επίμονες γραμμές, αλλά θα έχετε ουσιαστικά το δικό σας προσωπικό ατμοσίδερο χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ επιπλέον. Απλώς προσέξτε να μην γεμίσετε υπερβολικά το στεγνωτήριο σας καθώς μπορεί να καταστρέψετε όλη τη λειτουργία.

Ξύδι

Το ξύδι που ήδη θεωρείται πρωταθλητής στον καθαρισμό του σπιτιού, αποδεικνύεται εξίσου καλό στο να μαλακώνει τα ρούχα. Ο Mike προτείνει: «Προσθέστε μισό έως ένα φλιτζάνι λευκό ξύδι στον κύκλο για το ξέβγαλμα». Αυτό το κόλπο σταματά τις πτυχές από το να γίνουν πολύ έντονες και λειτουργεί διπλά ως ένα ήπιο μαλακτικό υφασμάτων που δεν θα ενοχλήσει το δέρμα σας.

Κρεμάστρα

Πείτε αντίο στην επίπονη διαδικασία του διπλώματος με μια στρατηγική στο κρέμασμα των ρούχων. «Επενδύστε σε μερικές καλής ποιότητας κρεμάστρες και κρεμάστε τα ρούχα απευθείας από το πλύσιμο», είπε ο Nemeroff. Για να επιτύχετε μια όψη χωρίς τσάκιση, βεβαιωθείτε ότι κάθε ρούχο κινείται καλά και ισιώνεται πριν κρεμαστεί. Αφήστε τη βαρύτητα να ισιώσει με φυσικό τρόπο τις ρυτίδες – μια συμβουλή που είναι ιδανική για polo shirts, φορέματα ή ακόμη και παντελόνια.

Το μυστικό με τον ατμό

Ο ειδικός πρότεινε: «Ένα φορητό ατμοσίδερο κάνει τη διαφορά». Απλά γλιστρήστε το ατμοσίδερο πάνω στο ρούχο σας και δείτε τις επίμονες ρυτίδες να εξαφανίζονται. Επιπλέον, για μια παλιομοδίτικη εναλλακτική, κρεμάστε τα τσαλακωμένα ρούχα στο μπάνιο ενώ κάνετε ντους. Ο ατμός θα κάνει θαύματα.

Δίπλωμα του ρούχου σε ρολό

Το δίπλωμα των ρούχων σε ρολά έχει γίνει μία έξυπνη λύση αποθήκευσης. Ο Nemeroff πρόσθεσε: «Το να τυλίγετε τα ρούχα σε ρολά αντί να τα διπλώνετε όχι μόνο εξοικονομεί χώρο αλλά και αποτρέπει αυτές τις άσχημες γραμμές από το δίπλωμα»

enikos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ