Πρόσκληση συμμετοχής στη διεθνή έκθεση WINE PARIS 2025

Δείτε την ανακοίνωση – πρόσκληση του Επιμελητηρίου Λάρισας

Το Επιμελητήριο Λάρισας, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος προτίθεται να συμμετάσχει με περίπτερο και με επιχειρήσεις μέλη του στη ΔΕ WINE PARIS 2025 (Παρίσι, 10-12 Φεβρουαρίου 2025) η οποία αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο οινικό γεγονός της χρονιάς.
Το Επιμελητήριο Λάρισας, στο πλαίσιο ενίσχυσης και προώθησης του τοπικού οίνου, και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα επιδοτήσει τη συμμετοχή των μελών του με ποσοστό 40% (συνολικά 80% μαζί με την Περιφέρεια) στη συγκεκριμένη έκθεση (το κόστος / τ.μ. ανέρχεται σε 1145 ευρώ + ΦΠΑ χωρίς την επιδότηση).

Η Wine Paris & Vinexpo Paris είναι το μεγαλύτερο γεγονός για τον κλάδο του οίνου και των αλκοολούχων ποτών στο Παρίσι και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη. Αποτελεί τον μεγαλύτερο πόλο έλξης για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου, καθώς παρέχει τη δυνατότητα υψηλού επιπέδου εμπορικών συναντήσεων, ακολουθεί τις νέες τάσεις της αγοράς και εξερευνεί νέες ποικιλίες από το διεθνές εμπόριο οίνου.

H Wine Paris & Vinexpo Paris προέρχεται από τη συνένωση των οινικών γεγονότων της Γαλλίας, της VINISUD και της VINOVISION PARIS, και είναι ενεργό μέλος της «οικογένειας» της VINEXPO. Με αφορμή την συνένωση αυτών των 3 δυνατών εκθέσεων, το Παρίσι έχει γίνει το επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος για το κρασί.

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ τη συμμετοχή τους έως 26 Αυγούστου 2024

Πληροφορίες για τη συγκεκριμένη έκθεση και το κόστος συμμετοχής θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας στην καρτέλα «Εκθέσεις». Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο link, https://forms.gle/C1LZW5eozxBjrZZH8 το οποίο βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας, στην καρτέλα «Εκθέσεις»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ