Με μέλη του Μ.Ε.Σ. Απανταχού Καλλιπευκιωτών συναντήθηκε ο Γ. Μανώλης

Με μέλη του Δ. Σ. του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Καλλιπευκιωτών “Η Πατωμένη” συναντήθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, έχοντας μία εποικοδομητική συζήτηση μαζί τους, σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, σχετικά με βραχυπρόθεσμους στόχους του Συλλόγου.

Συζητήθηκαν τα σχέδια για Πολιτιστικές δράσεις που θα πραγματοποιήσουν αλλά και μακροπρόθεσμοι στόχοι αναφορικά με την πολιτιστική ανάπτυξη της Καλλιπεύκης και όχι μόνο και τη μετατροπή της σε τόπο προορισμού για ντόπιους και ξένους επισκέπτες.

Πιο συγκεκριμένα, στη συνάντηση παρευρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, η ταμίας κα Ευαγγελία Λαμπίρη, η γραμματέας κα Χαρίκλεια Γκουγκουλιά και τα μέλη κα Σωτηρία Μούργκα και Σταματία Παπαδόντα και συζητήθηκαν θέματα όπως η παραχώρηση του Δημοτικού Σχολείου για να στεγάζεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος και η λειτουργία του ως Λαογραφικό Μουσείο. Επίσης, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην συντήρηση του γηπέδου στη θέση “Καραβίδα”, ώστε να χρησιμοποιείται ως χώρος αναψυχής και εκδηλώσεων.

Επιπλέον, συζητήθηκε η ανάγκη δημιουργίας ενός μικρού θεάτρου στη θέση «Βρυσοπούλα» και η συντήρηση και ανάδειξη του Γεφυριού στα Αλώνια. Τέλος, τα μέλη του Συλλόγου ζήτησαν από τον Δήμαρχο να συνεχίσει ο Δήμος Τεμπών να βρίσκεται αρωγός και υποστηρικτής στις πολιτιστικές δράσεις του Συλλόγου, οι οποίες υλοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε τα μέλη του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Καλλιπευκιωτών “Η Πατωμένη”, ότι θα εξετάσει με προσοχή τα αιτήματά τους και θα προσπαθήσει σε συνεργασία με τον Πρόεδρο και τα μέλη του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιπεύκης και τους αρμόδιους αντιδημάρχους να ανταποκριθεί σε αυτά, κατά σειρά προτεραιότητας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου. Επισημαίνοντας ότι σε κάθε περίπτωση η συνεργασία είναι προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με εκατέρωθεν ευχές για αγαστή και δημιουργική συνεργασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ