ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.: Πέρασε η πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη – Σε αναζήτηση νέου αρχηγου το κόμμα

Πέρασε η πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη και ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται σε κάλπες για νέο αρχηγό. Συνολικά ψήφισαν 286 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, με 163 να ψηφίζουν «ναι» στην πρόταση μομφής, 120 «κατά», δύο «παρών» και ένα άκυρο.

Από τη στιγμή που πέρασε η πρόταση μομφής, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι πλέον πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ήδη τα μέλη της ΚΕ συνεδριάζουν για να καταλήξουν στη διαδικασία με την οποία το κόμμα θα οδηγηθεί σε εσωκομματικές κάλπες.

Στ. Κασσελάκης: Φόρεσαν κουκούλα στα μέλη της ΚΕ

«Eίμαι λυτρωμένος γιατί είδαν όλοι οι πολίτες την μομφή που ζω από την πρώτη μέρα που εκλέχτηκα πρόεδρος, δήλωσε ο Στ. Κασσελάκης, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή αφού έγινε γνωστό το αποτέλεσμα.

Παράλληλα, έκανε επίθεση στους εσωκομματικούς αντιπάλους του, σημειώνοντας: «Είναι πρωτοφανές η κομματική γραφειοκρατία, η νομενκλατούρα και διάφορες φράξιες, να ξεφτιλίζουν τα αξιότιμα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής φορώντας τους κουκούλα και να μην αποδέχεται την ψήφο των μελών του κόμματος».

Καταλόγισε στους αντιπάλους του ότι «κατέφυγαν σε πρακτικές που δεν ταιριάζουν στις παραδόσεις της Αριστεράς».

Για τις μελλοντικές κινήσεις του είπε: «Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ και θα λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ