Open Day στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας – Γνωριμία με τον υπέροχο κόσμο της μουσικής

Μια γιορτή γνωριμίας με τον κόσμο της μουσικής, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρες 10:30 π.μ. – 12:30 μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας

Αναλυτικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποικίλες δράσεις, όπως:
**10:30 π.μ. – Υποδοχή και ξενάγηση στους Χώρους του Ωδείου:**
Καλωσόρισμα από τη Διεύθυνση του Ωδείου. Περιήγηση στις αίθουσες διδασκαλίας, στις αίθουσες πρόβας και στον συναυλιακό χώρο. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους καθηγητές μας και να δείτε πώς δουλεύουν οι μαθητές μας.
**11:00 π.μ. – Ανοιχτά Μαθήματα & Δοκιμές Οργάνων:**
Δοκιμή μουσικών οργάνων της επιλογής σας (πιάνο, βιολί, κιθάρα, φλάουτο κ.ά.) και ανοιχτά μαθήματα. Οι καθηγητές θα βρίσκονται στη διάθεσή σας για να απαντήσουν σε ερωτήσεις.
**11:30 μ.μ. – Μουσικό Εργαστήρι για Παιδιά:**
Δημιουργικές δραστηριότητες και παιχνίδια που φέρνουν τα παιδιά κοντά στη μουσική με διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό τρόπο.
**12:00 μ.μ. – Μικρή Συναυλία από Μαθητές & Καθηγητές:**
Συναυλία με επιλεγμένα έργα από σπουδαστές και καθηγητές του Ωδείου. Ένα δείγμα του ταλέντου και της προόδου που μπορεί να επιτευχθεί μέσω της μουσικής εκπαίδευσης.
**12:20μ.μ. – Κλείσιμο & Συζήτηση:**
Ελεύθερος χρόνος για συζήτηση με τους καθηγητές, γνωριμία με άλλους ενδιαφερόμενους γονείς και μαθητές και λήψη πληροφοριών για τις εγγραφές.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλες τις ηλικίες και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δηλώσεις συμμετοχής στο Open Day

Open Day 2024 – Μια γιορτή γνωριμίας με τον κόσμο της μουσικής

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ