Τελέστηκαν οι Αγιασμοί των σχολείων στο Δήμο Κιλελέρ

Θανάσης Νασιακόπουλος: Αντιμετωπίσαμε αποτελεσματικά τα προβλήματα των θεομηνιών. Είθε η νέα σχολική χρονιά να είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι γνώσης

Στον αγιασμό του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου Αρμενίου, που πέρυσι τέτοια εποχή χτυπήθηκαν από τη θεομηνία Daniel, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος.


Ο δήμαρχος αφού ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλία, την Αντιδημαρχία του Δήμου Αρμενίου – Κιλελέρ, την Τοπική Κοινότητα, τους διευθυντές/ντριες, τους διδάσκοντες των σχολείων, και του συλλόγους γονέων και κηδεμόνων οι οποίοι συνέβαλαν στην πλήρη αποκατάσταση των σχολείων. Ευχήθηκε στους μαθητές και τις μαθήτριες «καλή σχολική χρονιά» και εξέφρασε την ευχή να είναι η νέα σχολική χρονιά ένα συναρπαστικό ταξίδι γνώσης, διαπαιδαγώγησης και άμιλλας που θα τους οδηγήσει στην πνευματική εξέλιξη και στην κοινωνική τους ωρίμανση. Προέτρεψε τα παιδιά να είναι επιμελείς και, σε συνεργασία με τους παιδαγωγούς, να επιδιώκουν να επιτύχουν υψηλούς στόχους. Διαβεβαίωσε δε τους διευθυντές των σχολικών μονάδων ότι η δημοτική αρχή θα συνεργαστεί μαζί τους, θα είναι στο πλευρό τους για να δίνει άμεσες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει.


Να σημειωθεί ότι τον αγιασμό στο Δημοτικό σχολείο Νίκαιας τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος ο οποίος ευχήθηκε στους μαθητές και στις μαθήτριες να πάρουν από το σχολείο τους «δύναμη γνώσης και ομορφιά ψυχής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ