Χαιρετισμός της Π.Δ.Ε. Θεσσαλίας Β. Ζιάκα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2024-2025

Αγαπητοί/-τες μαθητές, μαθήτριες,
Αγαπητοί/-τες συνάδελφοι εκπαιδευτικοί
Αγαπητοί/-τες γονείς & κηδεμόνες
Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στη νέα σχολική χρονιά.

Μια χρονιά γεμάτη νέες ευκαιρίες, προκλήσεις και στόχους που όλοι μαζί καλούμαστε να κατακτήσουμε. Κάθε σχολική χρονιά αποτελεί ένα νέο ξεκίνημα, μια ευκαιρία για μάθηση, εξέλιξη και προσωπική ανάπτυξη.

Σε εσάς, τους μαθητές και τις μαθήτριες, εύχομαι να πορευτείτε με δύναμη, επιμονή και ενθουσιασμό στο ταξίδι της γνώσης. Η γνώση είναι δύναμη, σύμφωνα με τον Βίτγκενσταϊν, και αυτή η δύναμη καλλιεργείται στα σχολεία μας.

Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες, να προσεγγίζετε τις σπουδές σας με ζήλο και αφοσίωση επιδιώκοντας τη συνεχή ανάπτυξη και πρόοδο, στο πλαίσιο πάντα του σεβασμού των άλλων και κυρίως του αυτό- σεβασμού. Στο σχολείο, χάρη στις καινοτόμες δράσεις που προωθούνται, θα εξερευνήσετε νέους γνωστικούς τομείς και θα ανακαλύψετε τα ενδιαφέροντά σας.

Με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών σας και τη στήριξη των γονιών σας, είμαι βέβαιη ότι θα καταφέρετε να επιτύχετε τους στόχους σας!
Στους εκπαιδευτικούς, εύχομαι καλή δύναμη και έμπνευση στο σημαντικό έργο που επιτελείτε. Ο ρόλος σας είναι καθοριστικός για τη διαμόρφωση των μελλοντικών γενεών και η αφοσίωσή σας αποτελεί παράδειγμα για όλους.
Ας συνεργαστούμε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε ένα ζεστό και υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης.

Στους γονείς & κηδεμόνες, εύχομαι υπομονή και δύναμη για να στηρίζετε τα παιδιά σας σε κάθε τους βήμα. Η συνεργασία σας με το σχολείο είναι απαραίτητη για την πρόοδο των παιδιών. Μαζί, σχολείο και οικογένεια, μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να εξελιχθούν σε υπεύθυνους και ενεργούς πολίτες.

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, τη νέα σχολική χρονιά με αισιοδοξία, αποφασιστικότητα και αλληλεγγύη.
Εύχομαι σε όλους υγεία, μια δημιουργική και παραγωγική χρονιά, γεμάτη γνώση και εμπειρίες!

Η Περιφερειακή Διευθύντρια
Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας
Βασιλική Ζιάκα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ