Αμπελώνας: Εύσημα και επισημάνσεις στον δήμαρχο Τυρνάβου

Σειρά επαφών με δημότες είχε χθες Παρασκευή στη λαϊκή αγορά και στο δημαρχείο του Αμπελώνα ο δήμαρχος Στέλιος Τσικριτσής ο οποίος εγκαινίασε μία απευθείας επικοινωνία με τους Αμπελωνίτες θέλοντας να ακούσει από πρώτο χέρι όλα τα θέματα που τους απασχολούν ώστε να δρομολογηθούν λύσεις.

Σε όλες τις επαφές το κλίμα ήταν θερμό με τον κ. Τσικριτσή στις περισσότερες περιπτώσεις να ακούει συγχαρητήρια για το μέχρι σήμερα έργο στην περιοχή (καθαριότητα, πράσινο, ασφαλτοστρώσεις, αγροτική οδοποιία, γιορτή κρασιού, κ.λπ.) ενώ οι δημότες που τον επισκέφθηκαν στο γραφείο πέρα από τα εύσημα τον ενημέρωσαν και για προβλήματα που επηρεάζουν την καθημερινότητά τους ζητώντας περισσότερη παρουσία των υπηρεσιών του δήμου στις γειτονιές…

Στις συναντήσεις ήταν παρόντες οι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέγονται στον Αμπελώνα, Γιάννης Αλεξανδρής, Χρήστος Παλητζίκας και Γιώργος Σπάχος, ενώ ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η συζήτηση που είχαν με την πρόεδρο του συλλόγου Σκαμνιωτών κ. Τούλα Μουγδή για θέματα που αφορούν την υλοποίηση πολιτιστικών δράσεων στην περιοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ