Η ΔΕΕΠ Λάρισας της ΝΔ για τα 50 χρόνια του κόμματος

Η ΔΕΕΠ Λάρισας για τη συμπλήρωση των 50 χρόνων πολιτικής παρουσίας & προσφοράς της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στο πολίτευμα αλλά και στη διακυβέρνηση της χώρας, δημιούργησε ένα επετειακό σήμα_ banner. που αφορά την παρουσία της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας από την ίδρυση της το 1974 έως σήμερα

Στο banner αποτυπώνονται τα εμβλήματα του κόμματος καθώς και τα λογότυπα κομματικών σχηματισμών τους οποίους πλαισιώσαμε και με τους οποίους πορευτήκαμε διαφορετικές γενιές, από διαφορετικές αφετηρίες κάτω από τις ίδιες ιδέες, συνθέτοντας ένα κοινό όραμα για μια καλύτερη Ελλάδα.

Ταυτόχρονα συγκεντρώνουμε αρχειακό υλικό που καταγράφει αυτή τη διαδρομή από την μεταπολίτευση έως σήμερα.

Η ΔΕΕΠ Λάρισας προγραμματίζει μία εκδήλωση με τίτλο «όλες οι γενιές όλες οι φυλές/50 χρόνια μαζί» με σκοπό να τιμήσει τους ανώνυμους και επώνυμους που συμπορεύτηκαν με τις ιδέες της Νέας Δημοκρατίας για 50 χρόνια.

Επίσης ενημερώνουμε ότι, με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης του κόμματος μετά από εισήγηση του Προέδρου Ηλία Αλ. Σουφλιά, η ΔΕΕΠ Λάρισας αποφάσισε να διαθέτει τα εκλογικά της περίπτερα (συναρμολογούμενους οικίσκους) σε όποιο σύλλογο της Π.Ε Λάρισας τον έχει ανάγκη για τις δραστηριότητές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ