Η Ρένα Καραλαριώτου «αποχαιρέτα» τον φίλο της Δημήτρη Γεωργάκη : «Αισθάνομαι συντετριμμένη… …»

Σε συλλυπητήριο μήνυμα η κ. Ρένα Καραλαριώτου, πρώην επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δ. Λαρισαίων και πολιτευτής της ΝΔ, για την απώλεια του Δημήτρη Γεωργάκη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αποχαιρετώ συντετριμμένη τον Δημήτρη Γεωργάκη.
Δεν πίστεψα ακόμα και την τελευταία μέρα πως ο Δημήτρης δεν θα κατάφερνε, βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε απέναντι στην αρρώστια του.

Ίσως επειδή δεν ήθελα να το πιστέψω. Να συμβιβαστώ με την ιδέα πως ένας από τους πιο στενούς μου φίλους θα έφευγε για το μεγάλο ταξίδι.
Ο Δημήτρης έφυγε όπως ακριβώς έζησε: Μαχόμενος.
Τα τελευταία χρόνια είχα την τιμή να πορευτούμε μαζί στο Δήμο Λαρισαίων .

Με τίμησε με τη φιλία του, με στήριξε στα δύσκολα, ήταν πάντα δίπλα σε όλους όσοι τον είχαν ανάγκη. Γι αυτό και οι Λαρισαίοι τον τίμησαν επί σειρά ετών, δίνοντας του την εντολή να τους εκπροσωπεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας.
Ο Δημήτρης Γεωργάκης υπήρξε ένας έντιμος αγωνιστής. Πιστός στα ιδανικά και στις αρχές του, με ήθος, έντιμος και καθαρός, γενναίος και χαμογελαστός, υπηρέτησε την χώρα τιμώντας την ελληνική σημαία, με τον τρόπο που τίμησε και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Καλόκαρδος και ανιδιοτελής, άνθρωπος που δεν έκανε συμβιβασμούς. Πιστός στον αξιακό του κώδικα τίμησε τους Λαρισαίους και την Λάρισα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που τίμησε την οικογένειά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ