Μουσική πανδαισία με τραγούδια του γάμου στο 14ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στα Φάρσαλα

Με τον ιδανικό τρόπο ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής οι τριήμερες εκδηλώσεις για την 17η Γιορτή Χαλβά, με το 14ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών να προσελκύει πλήθος κόσμου και να χαρίζει μία μοναδική πανδαισία στους παρευρισκόμενους.

Στο Φεστιβάλ που φέτος είχε ως θέμα τα τραγούδια του γάμου, εμφανίστηκαν τα χορευτικά του Χορευτικού Συλλόγου του Δήμου Φαρσάλων, του Συλλόγου Μικρασιατών Επαρχίας Φαρσάλων, του Συλλόγου «Τα Τζουμέρκα» και του Συλλόγου Ηπειρωτών Επαρχίας Φαρσάλων.
Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου συνεχάρη όλους όσους εργάστηκαν για το Φεστιβάλ και προπαντός τους Συλλόγους που συμμετείχαν, εστιάζοντας στο πρωτότυπο της ιδέας να αναδειχθεί εκείνη η ιδιαίτερη πτυχή της μουσικής μας παράδοσης που αφορά τον γάμο.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κι Αθλητισμού κ. Γιάννης Δημακόπουλος, τόνισε πως «σήμερα κλείνουμε την 17η Γιορτή Χαλβά με παραδοσιακό τρόπο και ευχόμαστε η 18η που θα έρθει του χρόνου να μας βρει όλους με υγεία και υποσχόμαστε μεγαλύτερες εκπλήξεις από τον Δήμο Φαρσάλων».
Αναμνηστικά στα χορευτικά που συμμετείχαν απένειμαν ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων κ. Παναγιώτης Μακρυγιάννης, η αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Σοφία Χατζηπλή και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Δημακόπουλος.
Το Φεστιβάλ παρουσίασε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Φαρσάλων κ. Σωκράτης Αλειφτήρας.
Μετά το πέρας των χορευτικών, ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία Δημαρχείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ