Υπέροχο ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας του Αστέριου Σκούφα χθες στον Τύρναβο

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην αίθουσα εκδηλώσεων του μουσείου Οίκου, Αμπέλου και Οίνου στο αρχοντικό Καράσσου στον Τύρναβο το ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας του Αστέριου Σκούφα που δόθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τις διπλωματικές εξετάσεις του Ιανουαρίου.

Ο ταλαντούχος σπουδαστής παρουσίασε έργα των: D. Scarllati, J. S. Bach, Fernando Sor, H. W. Henze, L. Brower, Roland Dyens και καταχειροκροτήθηκε από τους τυχερούς που παρακολούθησαν το ρεσιτάλ.


Ο Αστέριος Σκούφας ξεκίνησε τις σπουδές του στη μουσική σχολή Δήμου Τυρνάβου, συνέχισε στο Απολλώνειο μουσικό κέντρο Τυρνάβου, στα εργαστήρια της φιλαρμονικής Δήμου Τυρνάβου και τα τελευταία χρόνια στο Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας με καθηγητή τον κ. Χρήστο Καλαμπούκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας του σπουδαστή του Σ.Ω.Λ. Αστέριου Σκούφα στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης «Θοδωρής Χαρός» του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας.

Με αφορμή την πραγματοποίηση του ρεσιτάλ ο Αστέριος Σκούφας ευχαριστεί τη δημοτική αρχή του δήμου Τυρνάβου για την ευγενική παραχώρηση του χώρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ