Πουλήθηκε το εκκλησιαστικό κατάστημα της πρώην Εθνικής Τράπεζας στον Τύρναβο

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα η πώληση του εκκλησιαστικού καταστήματος που στέγαζε μέχρι πρότινος το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον Τύρναβο και αγοραστής είναι γνωστός επιχειρηματίας που για την αγορά του ακινήτου κατέβαλε ποσό μεγαλύτερο των 300.000 €.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μητρόπολη είχε επιχειρήσει να πουλήσει το συγκεκριμένο ακίνητο, που ανήκε στην Παναγία Φανερωμένη Τυρνάβου, το 2020 μέσα από δύο δημοπρασίες που κηρύχθηκαν άγονες.

Το ακίνητο είναι ένα ισόγειο Κατάστημα, αποτελούμενο από μία αίθουσα, δύο WC και πατάρι, επιφανείας μέτρων τετραγωνικών εκατόν πενήντα τριών (153,00 τ.μ.) και β) Υπόγειος χώρος Υ-1, επιφανείας μέτρων εκατόν σαράντα πέντε (145,00 τ.μ.), που βρίσκονται επί της Κεντρικής Πλατείας Τυρνάβου, που επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική σκάλα.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι στην αρχική τιμή προς εκκίνηση του επαναληπτικού διαγωνισμού τον Οκτώβριο του 2020 είχε οριστεί το ποσό των δύο χιλιάδων τριακοσίων σαράντα (2.340,00) ΕΥΡΩ ανά τετραγωνικό μέτρο για την επιφάνεια των 153 τ.μ. του ισογείου.

Στην τότε διακήρυξη προβλεπόταν ότι σε περίπτωση που ο διαγωνισμός κηρυσσόταν άγονος θα μπορούσε να γίνει και νέος διαγωνισμός με διαφορετικούς όρους αλλά και με περαιτέρω μείωση της τιμής εκκίνησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ