Πετυχημένο το 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ομίλου Schroeder 2024

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό τουρνουά ποδοσφαίρου του Ομίλου Schroeder που διοργανώθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2024, στο γήπεδο του Απόλλωνα Λάρισας. Η διοργάνωση αυτή συνεχίζει την παράδοση που ξεκίνησε το 2019, ύστερα από την πρωτοβουλία της οικογένειας Humbert ιδιοκτητών του Ομίλου I.Schroeder KG, η οποία είχε την αρχική ιδέα για τη δημιουργία αυτής της αθλητικής συνάντησης με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων του Ομίλου.

Στο φετινό τουρνουά συμμετείχαν εργαζόμενοι από τις εταιρείες του Ομίλου:
• I.Schroeder KG
• ΕΛΒΑΚ ΑΕ
• Jütro GmbH & Co KG
• Jütro Tiefkühlkost GmbH & Co KG

Η ομάδα της I.Schroeder KG αναδείχθηκε νικήτρια, μετά από εντυπωσιακές αθλητικές αναμετρήσεις, κατακτώντας την πρώτη θέση στο τουρνουά.
Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα Λάρισας για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου, που συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Εκτός από τους αγώνες ποδοσφαίρου, οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΑΚ ΑΕ στη Φαλάνη Λάρισας, όπου τους έγινε ξενάγηση στις καινοτόμες διαδικασίες παραγωγής της εταιρείας. Επιπλέον, οργανώθηκε εκδρομή στα Μετέωρα, προσφέροντας στους φιλοξενούμενους μια μοναδική εμπειρία από αυτό το μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Το τουρνουά έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός, αποτελώντας μια ετήσια συνάντηση που ενισχύει την αλληλεπίδραση και τη συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων του Ομίλου, ενδυναμώνοντας τις σχέσεις και το ομαδικό πνεύμα.

Εκ μέρους του Ομίλου I.Schroeder KG και της ΕΛΒΑΚ ΑΕ, ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές για την αφοσίωσή τους και την εξαιρετική συμβολή τους στην επιτυχία του τουρνουά.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΕΛΒΑΚ ΑΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ