Μέρα σχολικού αθλητισμού στο 2ο νηπιαγωγείο Τυρνάβου

Με αφορμή την 11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2024, η οποία γιορτάζεται σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, τα νήπια του 2ου Νηπιαγωγείου Τυρνάβου με τη βοήθεια των Νηπιαγωγών τους αλλά των γυμναστριών του Γ.Σ. Τυρνάβου Μάγγου Στέλα και Μουστάκα Έλση, δραστηριοποιήθηκαν σε πλήθος ψυχοκινητικών παιχνιδιών και αθλητικών δραστηριοτήτων.

Με σύνθημα «Αθλούμαστε Μαζί. Δίνουμε ποιότητα στη Ζωή» και βασική επιδίωξη, να έρθουν όλα τα νήπια σε επαφή με οργανωμένες αθλητικές δράσεις, μετατράπηκε η μέρα σε ημέρα γεμάτη από τη χαρά της ζωής, του αθλητισμού, του ευ αγωνίζεσθαι, της συνεργασίας και της δημιουργίας.

Οι εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος γονέων ευχαριστεί όσους προσέφεραν για στήριξαν έμπρακτα τη σημερινή δράση των νηπίων, τις γυμνάστριες του Γ.Σ. Τυρνάβου, το ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ Λάντη Μπεκιάρη για τα σνακ των παιδιών, το super market ΦΘΗΝΟΚΟΣΜΟΣ για τα νερά, τους γονείς του Νηπιαγωγείου, Μπάκου Φαίδρα, Ζαχαρτζή Έφη και Νταλαγιάννη Χριστίνα για τα διάφορα υλικά της διοργάνωσης καθώς και την κεραμίστρια Ζωή Σιμούλη για τα κεραμικά που δώρισε στις γυμνάστριες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ