Για την ξεχασμένη δωρεά προς το δήμο Τυρνάβου…

Ενα λόγο παραπάνω πέραν αυτόν που πηγάζει από το καθήκον του για την προστασία της δημοτικής περιουσίας έχει ο δήμαρχος Τυρνάβου για να ολοκληρώσει άμεσα τις διαδικασίες αποδοχής της δωρεάς της αείμνηστης  Ευαγγελίας χήρας Χρήστου Τσικριτσή, η οποία εκκρεμεί από το 1999, αφού η αείμνηστη δωρήτρια που άφησε όλη της την κινητή και ακίνητη περιουσία στο δήμο Τυρνάβου με τον όρο να φιλοξενηθεί στο σπίτι που δώρισε παιδικός σταθμός που θα έχει το όνομα του θανόντα γιού της Ιωάννη Τσικριτσή που έφυγε νωρίς από τη ζωή, τυγχάνει στενή συγγενής του και μάλιστα η οικογένειά της έχει βαφτίσει τον πατέρα του δημάρχου.

Ετσι με το που ενημερώθηκε για την εκκρεμότητα στην ολοκλήρωση των διαδικασιών της δωρεάς ο Στ. Τσικριτσής μετά από συνεργασία με τον νομικό Ν. Βακράτσα, έδωσε εντολή στις υπηρεσίες να ολοκληρώσουν άμεσα τη διαδικασία.

Οσο για τον κ. Βακράτσα, όπως άφησε να εννοηθεί χθες ο δήμαρχος αν αναλάβει τη θέση του γενικού γραμματέα του δήμου τότε θα αναλάβει να παρέχει δωρεάν νομικές συμβουλές σε όποιο δημότη του δήμου Τυρνάβου τις ζητήσει.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ