Η επιχείρηση Kontogianni Bath & Floor στηρίζει έμπρακτα την 11η Biennale Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων στην Λάρισα

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής σε συνέχεια της επιτυχημένης έκθεσης για την 11η Biennale Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, παρουσιάζει στη Λάρισα ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα των δραστηριοτήτων των Ελλήνων αρχιτεκτόνων κάτω των 45 ετών, όπως αυτό έχει συγκεντρωθεί στο πλαίσιο του ομώνυμου διαγωνισμού.

Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Λάρισας και τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας -Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα παρουσιάζει τα διακεκριμένα έργα και όλες τις συμμετοχές στο φιλόξενο χώρο της πινακοθήκης. Επιπλέον, εκτίθενται επιλεγμένα προπλάσματα των προτάσεων που ξεχώρισαν, προβάλλονται video των αρχιτεκτόνων που μιλούν για τη σύγχρονη ελληνική αρχιτεκτονική και παρουσιάζονται όλες οι μελέτες με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την ανάπτυξη της αρχιτεκτονικής σκέψης και την παραγωγή αρχιτεκτονικού έργου στην Ελλάδα σήμερα.

Η επιχείρηση Kontogianni Bath & Floor στέκεται αρωγός στην 11η Biennale που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Λάρισας. Και φέτος υποστηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες των νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων, τονίζοντας τη σημασία του θεσμού για την προβολή του έργου των νέων αρχιτεκτόνων και, κατ’ επέκταση, για το ρόλο της νέας ελληνικής αρχιτεκτονικής στο συνεχώς και ταχύτατα εξελισσόμενο forum νέων ιδεών στην παγκόσμια αρχιτεκτονική σκηνή.

Εγκαίνια Εκθεσης: Πέμπτη 05.10.2024, 19:00
Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα
Γ.Παπανδρέου 2, 41334 Λάρισα
Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη έως Κυριακή 10:00-14:00 & 18:00 –21:00
Είσοδος ελεύθερη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ