Νέο παράρτημα Εθελοντών της ΕΟΔΥΑ στα Φάρσαλα

Η ΕΟΔΥΑ (Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης & Υγειονομικών Αποστολών), εντάχθηκε και επίσημα στο σχεδιασμό Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φαρσάλων, με την 99/2024 (14825/25.09.2024 – Θέμα 5ο) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: 63Κ4ΩΗ0-ΒΕΟ).

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Φαρσάλων και ειδικότερα το Δήμαρχο κ. Ιορδάνη Εσκίογλου, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Μακρυγιάννη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννη Βασιλείου και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού – Πολιτισμού κ. Ιωάννη Δημακόπουλο, για την άριστη συνεργασία, την άμεση ανταπόκριση και ικανοποίηση του αιτήματός μας.


Ήδη στα Φάρσαλα λειτουργεί από το 2022 παράρτημα της ΕΟΔΥΑ με 16 Εθελοντές Διασώστες, οι οποίοι συμμετέχουν σε διάφορες Αθλητικές, Πολιτιστικές και Κοινωνικές δράσεις που διοργανώνονται από το Δήμο Φαρσάλων και τοπικούς φορείς.

Η ΕΟΔΥΑ είναι ¨Εθελοντική Διασωστική – Υγειονομική Ομάδα¨ με έδρα τη Νίκαια του Δ. Κιλελέρ και έτος ίδρυσης το 2017. Με απόφαση της Πολιτείας έχει ενταχθεί αρχικά στο Μητρώο Εθελοντικών Οργανώσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, με τομέα επιχειρησιακής ευθύνης την Περιφέρεια Θεσσαλίας και έδρα τη Νίκαια του Δήμου Κιλελέρ.
Με πρόσφατη απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, επικαιροποιήθηκε η ένταξη της ΕΟΔΥΑ στο νέο Μητρώο Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας.

Οι εγγραφές νέων υποψηφίων Εθελοντών για τα Φάρσαλα συνεχίζονται.
Πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα: 6937.650.435 (Καλογερόπουλος Δημήτριος) και 6976.830.708 (Λιάγκα Σούλα), καθώς και στο www.eodia.gr.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ