Αυτό είναι το ένταλμα πληρωμής των σεισμόπληκτων που «δηλητηρίασε» το Δαμάσι

Το paidis.com θέλοντας να συμβάλει στην αποκατάσταση της αλήθειας ώστε η παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα, γύρω από συγκεκριμένο ένταλμα πληρωμής σεισμόπληκτων του χωριού για την αντικατάσταση κατεστραμμένης οικοσυσκευής, να πάψει να δηλητηριάζει την τοπική κοινωνία που γίνεται δέκτης ανυπόστατων ψευδών, δημοσιεύσει σήμερα όλο το ένταλμα βάσει του οποίου έγινε η πληρωμή των δικαιούχων που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο ένταλμα.

Στην πρώτη σελίδα του 5σέλιδου εντάλματος αναφέρεται το όνομα του ενός εκ των δικαιούχων   που συνοδεύεται από τη φράση ΚΛΠ δικαιούχοι.

Η 2η και η 3η σελίδα είναι η απόφαση της επιτροπής που περιλαμβάνει τα ονόματα και τα ποσά των 12 δικαιούχων του εντάλματος.

Τέλος η 4η και η 5η σελίδα του εντάλματος περιλαμβάνει την απόφαση του τότε δημάρχου με τα στοιχεία των αιτήσεων των 12 δικαιούχων και τα ποσά που δικαιούνται.

Δείτε αναλυτικά τις 5 σελίδες του εντάλματος από τις οποίες έχουν σβηστεί λόγω προσωπικών δεδομένων τα ονόματα και στοιχεία των δικαιούχων.

Σ.Σ.: Οποιος πάντως έχει ακόμη αμφιβολίες μπορεί να αναζητήσει τα παραπάνω στοιχεία και στο δήμο Τυρνάβου στις αρμόδιες υπηρεσίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ