Με τον δήμαρχο Στ. Τσικριτσή συναντήθηκε η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Στέλιο Τσικριτσή πραγματοποίησε χθες ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Πετμεζάς και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου.
Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θετικό και φιλικό κλίμα με την προσδοκία και των δύο πλευρών για μια παραγωγική συνεργασία.
Αναλύθηκαν θέματα που άπτονται του εμπορίου καθώς και ειδικά θέματα που αφορούν στη λειτουργία της αγοράς της πόλης του Τυρνάβου.
Τέλος ο κ. Τσικριτσής αφού άκουσε με προσοχή τα θέματα που τέθηκαν δεσμεύτηκε ότι θα είναι κοντά στον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο του Τυρνάβου και η στήριξη του είναι δεδομένη.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας κ. Ευγενία Μαμανού – Χατζή, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Παραγωγής και Πολιτικής Προστασίας κ. Νικόλαος Νταλαγιάννης, καθώς επίσης και ο α’ Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ιωάννης Μπαζούκης, ο β’ Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Χατζηκράχτης, η Ταμίας κ. Ελένη Σιαΐνη, ο Γενικός Γραμματέας Αθανάσιος Αβδουλάς και το μέλος Τηλέμαχος Κατσικαβέλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ