Ενωτικός και βέβαιος για τη νίκη εμφανίστηκε στη Λάρισα ο Χάρης Δούκας (φωτορεπορτάζ)

Βέβαιο για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. εμφανίστηκε χθες από τη Λάρισα όπου έκανε την τελευταία του προεκλογική ομιλία ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος Χάρης Δούκας, ο οποίος μιλώντας για αυτή του την επιλογή υποστήριξε ότι επέλεξε τη Λάρισα για να τιμήσει την πλημμυροπαθή Θεσσαλία.

Ο κ. Δούκας έστειλε μήνυμα ενότητας αν και απέκλεισε από τη νέα Αλλαγή, όπως ανέφερε, όλους όσοι έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ τα δύσκολα χρόνια της κρίσης του κόμματος για να αναζητήσουν καρέκλες δεξιά και αριστερά.

Μίλησε για συλλογική συμμαχία που θα κτιστεί στην κοινωνία, ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη περιγράφοντας με μελανά χρώματα την κατάσταση στην υγεία και την παιδεία.

Επλεξε το εγκώμιο της βουλευτή του κόμματος Ευ. Λιακούλη και απευθυνόμενος στον φίλο του, περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δ. Κουρέτα, σημείωσε ότι και οι δύο δέχονται έναν πόλεμο αλλά δεν τους φοβίζει αφού η δύναμή τους πηγάζει από τον λαό.

Τέλος κάλεσε τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ να πάνε μαζικά στις κάλπες την Κυριακή για να στείλουν το μήνυμα οτι το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει και θα είναι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας.

Δείτε όλη την ομιλία και τις προσφωνήσεις στη χθεσινή εκδήλωση:

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ